Sa-i spui persoanei iubite la timpul potrivit ce ai de spus, adica ce ai pe suflet, daca vrei ca relatia sa mearga pana nu-i prea tarziu, ca sa-si faca o parere despre tine, sa stie daca te poate sustine, sa stie daca e apreciata de tine, sa stie daca deciziile pe care le va urma in viitorul apropiat in legatura cu relatia ar putea fi gresite sa nu. Eu asta inteleg. Sau poate sa fiu cu totul paralel fata de raspunsul pe care vroiai sa-l auzi.
Nu vreau sa ranesc pe nimeni, daca sunteti doi oameni cu simtul raspunderi trebuie sa discutati intre voi ceea ce aveti de facut nu sa antrenati si pe alti sa "spele rufele" cu voi, daca-mi dau cu parerea ca tu ai dreptate si maine va impacati cine cade de fraier, nu asa ca eu? asa ca luati-va jucarelele, intalniti-va si vedeti ce este de facut, capisci?
Asta ai de gand sau aveai de gand sa-i spui iubitei tale? Nu asteptam pareri despre poezie ci despre gandurile voastre pentru persoana pe care ati iubit-o sau o iubiti atat.
Stimata blue, de ce ne ascundem dupa deget atat timp cat scrii "Ati simtit vreodata atunci cand v-ati despartit de persoana iubita ca intre voi au ramas cuvinte nespuse, lucruri nerezolvate, ca putea fi altfel daca ati fi reusit sa-i transmiteti tot ceea ce ati simtit in timpul cand ati fost impreuna si mai ales dupa?", se intelege ca este vorba de o neintelegere intre voi, asa ca te rog nu mai comenta!
Rautatile de pe acest site le-am simtit de acnd am intrat. Si am gasit si persoane care se ascund sub o masca de indiferenta si mai ales sub o masca de om cinic pentru a da mai bine.
Nu era vorba de nicio neintelegere intre mine si cealalta persoana. Intre noi s-a spus ce era de spus.
iti multumesc pentru gandurile tale.
Asta crezi tu ca sunt, un rautacios si un cinic? te inseli amarnic fetito, dar sa lasam asta, vreau sa mai vad alte raspunsuri. Si inca ceva, poate nu-mi dai funda ca ne suparam
Habar nu ai ce este in sufletul meu, nu ai cum sa stii cat de mult am iubit si cat de mult iubesc si cat de iubit sunt, chiar daca ceea pe care o iubesc ma iubeste de undeva de sus de tot, nu stiu daca am sa mai iubesc vreodata asa cum am iubit.
Departe gandul de mine de a te face asa. Imi cer scuze daca asta ai simtit. Eu am vorbit in general de toti cei care dau raspunsuri la intrebari la care cineva intr-adevar are nevoie de ajutor,nu de raspunsuri in gluma sau doar de dragul de a raspunde.
Eu nu am nevoie de ajutor, pur si simplu am vrut sa vad daca sunt si persoane care iubesc sau au iubit cu adevarat, care simt nevoia de a transmite ceva persoanelor iubite, atat.
Nu mai comentez nimic ca oricum vad ca se interpreteaza total invers intrebarea mea.
O zi frumoasa iti doresc si imi cer scuze din nou, dar nu era vorba de tine cand am spus rautaciosi si cinici.
Si inca ceva. Cateodata nu poti spune tot ce ai pe suflet persoanei iubite daca ea traieste in trecut pentru ca simti ca vorbele tale, tot ceea ce simti vor trece pe langa el fara sa le inteleaga. Eu cred ca am aratat cu adevarat ca stiu sa fiu o prietena, ca am sustinut orice decizie si orice fapta, dar ca iubita nu am putut sa arat ce simt pentru ca orice as fi simtit nu ar fi contat cu adevarat si ar fi fost alte si alte minciuni. Ceea ce am simtit a ramas in interiorul meu si acolo va ramane. A fost cea mai inteleapta decizie din viata mea. Cand cineva nu e pregatit sa-l inteleaga si pe celalalt nu va intelege niciodata cu adevarat ce simte sau simtea persoana de langa el.
Da, ma rog. Lucurile astea nu le poti intelege complet decat atunci cand esti indragostit. Eu ma refeream in general, si cred ca am scris poate prea fictiv. Trebuia sa ocolesc intrebarea daca nu eram in concordanta cu subiectul. Sorry, deleting all the answers...
Sa-i spui persoanei iubite la timpul potrivit ce ai de spus, adica ce ai pe suflet, daca vrei ca relatia sa mearga pana nu-i prea tarziu, ca sa-si faca o parere despre tine, sa stie daca te poate sustine, sa stie daca e apreciata de tine, sa stie daca deciziile pe care le va urma in viitorul apropiat in legatura cu relatia ar putea fi gresite sa nu. Eu asta inteleg. Sau poate sa fiu cu totul paralel fata de raspunsul pe care vroiai sa-l auzi.