| seba8977 a întrebat:

Nu vreau sa ma laud dar sunt un baiat destul de inalt si musculos, de mic am facut sport si am avut grija de mine. Singura parte a corpului care am neglijato si acum a inceput sa ma obsedeze pentru ca am aproape 20 de ani este p3nisul. Am doar 12 cm lumgime si grosime si arta si mai urat la un tip de dimensiunia mea. Oare daca mergeam la un doctor mai devreme avea sanse sa creasca mai mult fara operatie? E cineva aici care s-a operat sau stit pe cineva care a facut-o si a mai crescut? Fara batai de joc, sincer sunt disperat si am ganduri suicidale cand vad o fata frumoasa si ma gandesc ca eu n-o sa fac sex niciodata. Doar raspunsuri serioase si nu mi spuneti ca e ok asa ca e bun asa ca n-am 5 ani.

16 răspunsuri:
| Basilievski a răspuns:

Ar trebui sa te multumesti cu ceea ce ai. Daca iti gasesti o fata care o sa te iubeasca pentru caracterul si inteligenta pe care le ai, nu o sa fie nicio problema nici cand vine vorba de sex, la urma urmei sunt si fete care te iubesc pentru cine esti, nu pentru cati cm ai.

| Andrei258 a răspuns (pentru Basilievski):

Corect

| 90210 a răspuns:

Prietenul meu are tot 12 cm si n-am avut vreo problema. Sincer, mi se pare ca daca era mai mare era prea mult. Intr-adevar n-am cu ce sa compar pentru ca am fost virgina, dar nu vad o problema cu lungimea penisului lui.

| aXy99 a răspuns:

Ai 20 de ani, nu 40, calmeaza-te. Nu este chiar asa de importanta lungimea penisului. Este, dar nu asa de mult precum crezi. Sa nu mai zic ca 12 cm nu e extrem de mica, e aproape normala.

| aXy99 a răspuns (pentru aXy99):

Medie in lume e undeva la 14-15 cm, nu esti foarte mult in extrema stanga.

| gheorghe699 a răspuns:

Nu inteleg ingrijorarea ta, fa sex cu fete cat mai multe. daca ai "reclamatii"atunci intra in alerta si incerca sa "corectezi"daca se poate, sunt barbat cu experienta, nu stiu cat ar trebui sa fie, dar am facut armata aceia in timpul comunistilor 1 an si 4 luni ..ca nu am intrat la facultate doar dupa armata, dar sa revin si sa iti spun; mergeam la baie comuna, cam 70-80 de militari odata, am vazut si **** de neam prost de 30cm, dar si de 12-14 cm, vreau sa iti spun ca un prieten al meu avea undeva in jurul a 12 cm ..si stiu ca totul a fost ok ..eu cel mai dotat ca el in jur de 20 cm,m-am divortat de prima sotie,iar cand m-am recasatorit, actuala sotie, spunea ca este mare ca o doare. faceam sex cu ea tinandu-ma de scula sa nu intre toata, asa ca prietene, nu iti dori ca... daca se intampla nu ai ce face cu ea.

| Emilian65 a răspuns:

Si cu 12 cm poti satisface orice femeie, stiind ca vaginul lor este intre 10-12 cm adancime.

| GdX a răspuns:

Nu ne intereseaza ca esti bine facut sau altceva. E de ajuns, in Ro media este de 12.5 in lume 14-15. Stai calm ca e bine. Fa sex cu mai multe fete si vezi ce iti zic, nu trebuie sa te alarmezi. Bafta

| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Pana sa ajungi la penetrare, tine cont si de preludiu.
Conteaza sa-i stii zonele erogene sau sa le descoperi.
Cum ti-a zis cineva mai sus, fa sex cu mai multe fete si vaita-te dupa.
Acum daca o sa ai ghinionul sa dai doar de "galeti" imi pare rau.
Succes!

| ShamelessQboy a răspuns:

Important este sa reușești sa o duci la orgasm si asta nu o face doar marimea penisului!
Depinde si de fata, de fanteziile ei.
Eu am putin peste 18 si iubita mea tot nu- i multumita cu un penis, adesea o facem in grup cu inca unu sau doi băieți!

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru aXy99):

In Romania media este de 12, 73.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Aveti dreptate, dar femeile cand vad un barbat inalt cred ca au apucat o bucata mare. E la fel cum este si povestea cu nasul barbatilor.

| aXy99 a răspuns (pentru CodrutElian1990):

Pe asta nu o cred. Exista tari asiatice unde este media aceasta, dar nu in Romania.

Cauta si tu pe net si ai sa vezi. http://www.buzznews.ro/......ri-studiu/
Sunt si alte statistici, dar diferenta este mica.

| aXy99 a răspuns (pentru CodrutElian1990):

Cunosc stirea, tot nu cred laughing

Necredinciosule!laughing