Este normal să dezvoltați atracție față de persoanele cu care interacționați frecvent, inclusiv față de șefii sau șefele dvs. Totuși, este important să păstrați profesionalismul în relația dvs. cu aceasta persoană și să evitați orice acțiuni care ar putea afecta relația sau locul de muncă. Este important să țineți cont de limitele profesionale și să vă concentrați pe munca dvs
Da mi s-a întâmplat dar mi-a trecut, chiar nu am mai simțit nimic după un timp în schimb am cunoscut iubirea în alt mod mult mai profund
Ești îndrăgostită până peste cap,zici că l-ai descoperit pe Dumnezeu nu pe propriu șef
Ma bucur că îți găsești pacea lăuntrică și retrăiești din nou prin acest om,se pare că e "îngerul" ce te-a readus la viață,ai doscoperit fericirea în sine și un nou inceput la care tânjeai de mult dar nu știai care e triggerul,se pare l-ai descoperit într-un om iubitor care în viziunea ta este omul perfect care și prin simpla lui prezență te face sa te simți că trăiești cu adevărat fiecare clipa care, pana să nu îl întâlnești nu aveau să se întâmple aceste trăiri și senzații care îți năpustesc fiecare clipa cu momente de bucurie și fericire,și liniște interioară dinainte unei furtuni prelungite a etapei vieții tale.
Cred că mereu ai vrut să trăiești pe propria piele această senzație de renaștere a noii tale ființe și să trăiești cu adevărat lăsând în urmă foarta multa durere și melancolie. Ce pot să îți spun este că ți-ai găsit pacea si viața ta a căpătat un nou sens și e plina de culoare,sper sa te tina cat mai mult acest episod al fericirii și bunăstării și să se infirire ceva intre voi,sa ai a aceleași sentimente cum le ai și tu,daca nu,acest om a fost trimis probabil prin multe rugăciuni ca fiind un om care te incanta și îți alina multe suferințe prin prezenta,bunătatea fata de tine și vocea lui care te face sa plutești și sa îți inducă o stare de zen,de liniște.
Din ce vad ești îndrăgostită lulea de acest om,nu îți fa scenarii, bucură-te că ai un om care în loc să îți facă zile amare cum li se întâmplă multor persoane iti readuce zamberul pe buze.
La tine nu e niciodată,,ultima" ci aceeași întrebare dar sub alte forme, refinisata.
Mi-ar placea sa am și eu norocul tau, sa aflu cum este să trăiești din nou prin prisma unei femei și să fiu fericit dar e cale de ani lumina până acolo.
Ești cam copilăroasă, probabil ai trecut prin experiențe cumplite, și te miri și tu când descoperi un om valoros și diferit care te apreciaza la adevărata ta valoare.
De indragostit nu m-am indragostit niciodata de superiori dar pentru sefa pe care o am acum am avut ceva fantezii sexuale cu ea.
As fi vrut putin sa o agat dar m-am abtinut si spre norocul meu bine ca m-am abtinut ca e maritata.
Nu voiam sa o fac iubita mea dar as fi vrut sa am o noapte de vis cu ea.
Eu am avut doar sefe femei. Si majoritatea erau scorpii. De fapt, au fost 2 temporari, numai pentru cateva săptămâni dar cu siguranta nu am avut crush pe ei, nici macar pe vreunul din profesorii de la scoala.
Barbatii de care m-am indragostit erau egali mie, in viziunea mea.
Niciodata. Bleah... cum cu propriul sef/sefa?
Acum serios, la tine nu mai este demult indragosteala adolescentina fata de un barbat cu probabil 20 de ani mai in varsta ca tine.
Cred ca ai dezvoltat mai degraba o dependenta fata de el. Posibil ca ai facut in subconstient o paralela intre el si tatal tau.
Iar faptul ca nu ne spui ca ai avea un iubi pe langa tine, face ca aceasta dependenta dezvoltata sa o percepi ca pe o indragosteala.
Succes, sa iti gasesti un iubi de varsta ta.
Ai avea mai multa liniște sufleteasca și disponibilitate sufleteasca sa întâlnești pe cineva disponibil pentru căsătorie, dacă ti- ai da demisia. Am simțit la un moment dat atracție pentru un șef de-al meu, lucram la radio da eram prietena cu soția lui
si cu copiii, asa ca mi-am văzut de treaba, am continuat sa aștept sa- mi dea Dumnezeu pe cineva disponibil., special pentru mine.
Cu preotul e destul de greu daca nu esti la fel de credincioasa si dedicata ca el nu prea ai sanse de izbanda, preotii sunt greu de cucerit, intereseaza-te/documenteza-te si o sa vezi ca asa este, majoritatea sunt deja luati.