Nu ai un indicator anume, dar poti observa comportamentul mai lasciv, dorinta de a atrage, imbracamintea mai provocatoare etc. Fiecare fata e diferita si nu e ceva general valabil. Iar daca e in relatie cu tine, obsetvi mult mai usor, pentru ca poate sa sara pe tind direct sau sa iti ceara, dar iar depinde de fiecare. Am dat doar niste exemple, asta nu inseamna ca daca vezi o femeie cu decolteu automat e excitata.
Dupa explicatiile tale, alea de pe centura sunt excitate non-stop
Alea de pe centuri in mare parte sunt nimfomane, altfel n-ar putea face "meseria" asta. Apoi eu am dat niste exemple si am si mentionat ca nu sunt general valabile si ca daca vezi pe una imbracata sumar, decoltata, nu e si neaparat excitata, dar ce sa iti fac daca extragi din ce am zis doar ce vrei tu
Nu știu cum te numești dar felicitări pentru răspunsuri
Până acum cel mai bun răspuns.m-am gândit și eu la asta da nu eram sigur
O prostie de raspuns. Sfarcurile se intaresc si cand doar simplu, le atingi sau iti este frig. Iar din exemplul personal iti zic ca poti fi excitata foarte tare si sa nu ai sfarcurile tari deloc DECAT in alea cateva secunde cand ai orgasm. O tampenie de raspuns
Vorbesti prostii mai omule si probabil nici nu esti fata sa stii. Sfarcurile se intaresc intr-adevar cand ai orgasm, cateva secunde, nu cand esti excitata doar