| llleo a întrebat:

O fata ar renunta la un baiat pe care-l iubește, pentru ca o are mica?

20 răspunsuri:
| efjg a răspuns:

Mnu marimea nu conteaza?

| Violleta2022 a răspuns:

Da, poate renunta, mai ales daca fata nu poate fii satisfacuta sexual si atunci este frustrata ca ea nu primeste acelasi lucru.
As putea spune ca-i smilar cu a excita un baiat si a-l abandona inainte sa-l lasi sa termine (eaculze). Evident ca de-i faci asta de fiecare data se umple de nervi, este frustrat, il dor testiculele si in final, paraseste fata aia.
Acelasi lucru se intampla si la fete, sunt excitate dar din cauza unui penis mic, care-i incapabil (anatomic) sa atinga peretii vaginului si sa-i excite producandu-i orgasm, ajung sa ramana neterminate, iritate, frustrate si in final isi parasesc iubitul pentru unul capabil sa le satisfaca, ori daca-s maritate, ajung sa-si caute un amant.

| llleo explică (pentru Violleta2022):

Cati centimentri ar trebui minim

| Violleta2022 a răspuns (pentru llleo):

Probabil de la 14-15 cm in sus.
Dar sa nu uitam de grosimea lui, care-i extrem de importanta, fiindca un penis lung si subtire este la fel de inutil ca unul scurt, fiind incapabil sa atinga centrii nervosi ai preteilor vaginalui si sa-i excite, rpovocand placere si orgasm.

| SilentRain a răspuns:

Nu

| Dana2103 a răspuns:

L ar putea insela dar daca il iubeste, probabil ca i ofera ce i trebuie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca e nimfomana da, dar dacă îl iubește nu cred că l-ar lasa.

| Catalin77945 a răspuns:

Sincer nu conteaza, gen poti sa o ai tu de 20 de cm, daca nu stii sa o folosesti in pat e degeaba, deci nu prea conteaza atata timp cat tu stii sa o folosesti, si sa zicem ca poate nu stii, nu uita nu exista mereu numai penisul pentru a satisface pe cineva, poate pierzi acolo dar compensezi in alta cu degetele sau idk

| Violleta2022 a răspuns (pentru Catalin77945):

Te contrazic!
Tu ai 16 ani si nici o experienta sexuala, eu am peste 50 si destula.
Asadar, masura penisului CONTEAZA intr-o relatie sexuala!
Degetele si limba pot produce doar un orgasm clitoridan, niciodata un orgasm vaginal.
Dar dupa cum spuneam, lasa subiectul asta adultilor, care stiu si au experinta, pana mai cresti si poti experimenta pe propria-ti piele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SilentRain):

Pe tine chiar te cred da nu știu de ce in pofida faptului că te dai pe aici o pers dura de fapt tu ești un om foarte sensibil și cu suflet curat, frumos. Cel care te va avea va fi un tip tare norocos

| troleibuz a răspuns (pentru Violleta2022):

Tu esti Anamaria?

| alexalx1234 a răspuns:

Da

| cristi202 a răspuns:

Depinde. Daca sexul e important pentru ea, probabil ca vor fi probleme ce vor duce la despărțire. Daca insa alte lucruri conteaza mai mult in relatie, fata poate trece peste.
Eu personal mi-am facut p imagine despre căsătorie cand am avut o amica extraordinara, eram ca si prieteni, dar a fost o relatie pur platonică. Insa a fost atit de profunda încît mergeam pe strada, vedeam îndrăgostiți ce se gigiuleau, cum uneori vezi, si realizam cit de superficială e totusi relatia lor in comparatie cu ce traiam eu cu acea fata.
O relatie depinde de multi factori. Sexul e doar unul din ei. Daca in toate celelalte aspecte totul e perfect, se piesa poate trece peste partea cu sexul daca e o problema acolo. E ca la mine cu sotia mea, potrivire perfecta, dar diferenta serioasa la înălțime, eu 2, 02, ea 1, 50, insa cei ce ne cunosc stiu ca ne potrivim, unii apropiati, care ne-au vazut certîndu-ne, spuneau că noi ne potrivim si cand ne certam happy. Daca la inceput ne cramponam de înălțime, pierdeam mult.

| Sofer a răspuns:

Se duce la altul cu scula mai mare.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Evident ca nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ajunge la orgasm, nu.

| Emilian65 a răspuns:

Daca nu il iubeste cu adevarat il paraseste.

| Ofiintă a răspuns (pentru troleibuz):

Parcă era Anasstasia.

| Catalin77945 a răspuns (pentru Violleta2022):

'16 ani' auzi rolling on the floor), am 20 btw imediat 21, acum nu stiu de unde ai zis tu ca am 16, but u are wrong, si am experimentat si pe pielea mea ca sa stii si sa nu mai bagi cuvinte random de la tine, si din nou marimea nu conteaza atata timp cat e folosita cum trebuie, de exemplu degeaba o ai de 18 si iti dai drumul imediat si nici sa o folosesti nu stii, daca unul care o are de 12-13 o foloseste mult mai bine, dar ma rog

| troleibuz a răspuns (pentru Ofiintă):

Da. Ea e