anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O fată care se lasă atinsa la prima întâlnire e panarama?
Cum se comporta o fată ușoară la prima întâlnire?

18 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Femeia cu cât este mai inteligentă, frumoasă și realizată profesional cu atât mai repede vrea să facă sex cu un bărbat pe care îl vede prima oară.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Nu, e doar plină de viață.

| Hammurabi a răspuns:

Așa cum ți-a zis și anonimull, e PANARAMĂ numai dacă e peste 30 de ani, foarte frumoasă, elegantă, înaltă, cu părul lung, educată și cu vaste cunoștințe generale. Doctoriță, avocată, profesoară sau patroană.

Dacă e idioată, proastă, tâmpită, urâtă și grasă, e fată CUMINTE.

| Allhambra a răspuns (pentru Hammurabi):

Nota 10 rolling on the floor

| Floridori a răspuns (pentru Hammurabi):

laughing

Foarte amuzant!
Mai rau ar fi daca, cel ce a adresat intrebarea, ar lua ad litteram ce ai scris.

| Hammurabi a răspuns (pentru Allhambra):

Na, te-a blocat.
Ca să te înveți minte să nu mai iei în bășcălie înțelepciunea pe care n-ai de unde s-o știi ce scrie el.

| Allhambra a răspuns (pentru Hammurabi):

Da, o sa pic in depresie.
de mica am vrut sa fiu trecuta de 30 de ani, doctorita avocata sau profesoara
... si sa fac sex in 2 ore cu unul pensionat la 45 de ani nu de boala sau handicap rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Toți comentează la ce răspund alții dar ei NU răspund la întrebarea pusă de cel care vrea un răspuns.

| VoidEternal a răspuns (pentru Hammurabi):

Adevărul e că o colecție atât de halucinantă de aberații grețoase rar găsești într-un singur răspuns. Rar, în afara de răspunsurile lui. El face deja o arta din a fi libidinos.
De fiecare dată când îi citesc răspunsurile simt nevoia să fac 2 dusuri și să țin post negru 3 zile.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Și ăla care a răspuns acum a răspuns fără nici o legătură cu întrebarea pusă.

| Hammurabi a răspuns (pentru VoidEternal):

Bine spus.
Partea tragică e că el habar n-are ce e cu el. Are impresia că toți au ceva cu el și îi blochează la greu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O femeie face sex cât de repede vrea ea.

| Danny28 a răspuns (pentru Hammurabi):

Omul e bolnav la tartacuta. Am zis odata cum ca sunt de acord cu ce a zis el la o intrebare de la alta categorie si m-am trezit cu block. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut

Depinde și cum se lasă atinsă, dar bănuiesc că e de la sine înțeles cum dacă e să ne luăm după felul în care te-ai exprimat

Eu nu cred că sunt panarame chiar daca fac sex rapid și ușor, nici măcar dacă corespund acestor etichete subiective

Ele nu ajung întâmplător acolo, au suferit anumite evenimente în copilărie sau ca adolescente, iar câtă vreme ele se respectă nu înseamnă neapărat că sunt așa cum le descrii tu

Într-adevăr sunt și femei care au o stimă de sine scăzută dar vor să se mintă singure că o au crescută și care într-adevăr se lasă folosite

Însă dacă o femeie face sex asumat ca de exemplu nu mi se pare că trebuie să o judecăm așa rapid raportându-ne doar la asta, cunoaște omul înainte să-l judeci

Încă odată, nu încerc să iau apărarea nimănui, e doar opinia mea

| darrio2007 a răspuns:

Daca o iei de mana, inseamna ca e panarama?

| Hammurabi a răspuns (pentru VoidEternal):

În sfârșit l-am făcut să-i fie jenă (cu toate că mă îndoiesc) de aberațiile pe care le postează și și-a modificat toate răspunsurile laughing

| VoidEternal a răspuns (pentru Hammurabi):

laughing Niciun miracol nu dureaza mai mult de 3 zile.

| Goete a răspuns:

O fata "usoara" nu asteapta prima intalnire, o gasesti pe strada si o face pe bani.

Acum iti pun aceeasi intrebare:

Un baiat care atinge o fata la prima intalnire e panarama?
Cum se comporta un baiat usor la prima intalnire?