Gasesti afara, poe strada, prin magazine, ca online-ul nu are seriozitate, doar minciuna si pierdere inutial de vreme.
Man du-te la facultate sau biblioteca.
Si la Biserica poti gasi fete serioase.
Sincer t-i s-ar potrivi o panarama de fata care sa faca sex cu tine pana cand nu mai ai aer avand in vedere la ce bazaconij mai scrii pe aici.))
Nu stiu daca ar sta cu tine o fata serioasa.))
Parca ziceai ca nu vrei o relatie serioasa. Ziceai ca esti mai "pe direct" si nu ai timp de pierdut.
Zicea ca vrea o relatie serioasa dar considera ca sa vorbeasca timp de cateva luni sau saptamani e pierdere de vreme.Asa e cand esti confuz, exact ca atunci cand esti prost, sufera doar ceilalti din jur.
Cu personalitatea asta nu vei gasi pe nimeni.
Aici scriai fix opusul:,, Eu dacă nu face sex la prima intalnire a doua oară nu mai vede intalnire cu mine, punct.
De aia nici n am avut relație, că nu-mi place sa construiesc, sa aștept, mai bine focusez timpul pe altceva. ''- https://www.tpu.ro/......-un-sarut/
Tu n-ai nicio experienta si te declari gigolo nesimtit care le foloseste pe fete numai pentru sex? Sper sa ramai singur, caci nu merita niciun om de pe planeta asta, indiferent ca e femeie/barbat, sa fie folosit ca o carpa pentru sex.Iti spui intentiile, daca vrea bine, daca nu la revedere.Sa minti ca te bagi in relatie cu ea si sa va calariti, ca apoi sa o vanezi pe alta e doar mizerabil din punct de vedere al caracterului. Faci cum vrei, dar vezi ca la un moment dat ti se intoarce ce oferi.N-o sa-ti spuna niciun macho alpha gigolo man sau pe oricine asculti tu asta, insa asa functioneaza viata.