Cum sa faci sex pe menstra mai? E scarbos ...Si da, sunt unele fete care au si dureri de burta si de spate, iar unele nu au nici o treaba cu asta
Pai depinde de fata ca unele nu au dureri dar unele au. cat despre orgasmul clitoridian i se poate provoca si poate face sex daca nu are dureri si daca are in timpul actului sexual durerile nu mai sunt asa de mari.
Ok in nici uncaz sa nu faci sex bine ii poate provoca hemoragie, unele fete au dureri pe toata perioada menstruatiei are la spate, burta si chiar si ovare altele n-au doua paie.Cat despre orgasm pot sa aiba dar nu e frumos ramai plin de sange cel mai bine ai rabdare daca chiar tii fata.
Sincer. fetele se excita mai repede cand au ciclu da daca nu iti e scarba. atunci bafta!
Poate face sex, si eu recomand sub dus. Poate avea orgasm poate mai usor, pentru ca in perioada aceea e mai sensibila si se excita mai usor, cel putin asa sunt eu. Insa eu, ca si fata, nu ma simt prea grozav in perioada de,, groaza", asa ca, cam greu sa accept.
Doar cateva fete au norocul sa nu le doara. si pot face sex daca si fata si partenerul vor.
Daca vor si fata s partenerul pot. si pot face protejatca sa nu existe riscul ca partenerul sa ia o boala