Un baiat se fastaceste atunci cand se uita la o fata care ii place. in orice caz iti dai seama dupa comportamentul lui fata de tine/fata de alte persoane in prezenta ta
Da! O fată își dă seama din mai multe lucruri, nu doar privire și conversația purtată:
Fetele își dau seama după privire, ezitarea apropierii, poziția corpului, tonalitatea vocii, și multe alte.e
Vrei ca o fată să nu își dea seama că o placi trebuie:
•Să ai grijă! Când te uiți la ea pe furiș, și ea te observă, să nu îți retragi privirea imediat.
•Când eștiatras de o persoană, poziția corpului e mereu în unghiul ei (staicu corpul spre ea)
•Să nu îți de rușine de ea, DELOC!
... omg.Doar acum ma gandesc la chestia aia cu pozitia corpului. Daca ma gandesc mai bine, si in trecut am facut chestia aia
Daca esti timid si fugi de ea nu cred, daca esti vorbaret si i transmiti ceva posibil ca isi va da seama, daca nu-i atractia aia fizica pe care fetele de varsta ta pun mare accent degeaba stiu, degeaba stiu eu ca ma place una de 190 de kg daca eu fug de ea ma intelegi, degeaba tu placi daca ea nu
Da, oricine poate. Iti recomand sa citesti o carte despre interpretarea gesturilor sau limbajul corpului.