| VrRos780 a întrebat:

O fată îți va da block chiar și când ești intr-o relație cu ea și ii spui ca vrei să faceți sex?

12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Tu esti tare dubios asa... laughing Majoritatea de aici posteaza ce s-a intamplat, adica experienta lor subiectiva, ca i-a parasit fata/baiatul, ca s-a intamplat aia, aia. Tu nu, tu intrebi mereu asa extrem de vag, de parca e o regula la general, probabil din plictiseala.

| VrRos780 explică (pentru dullcat):

O femeie se sperie de sex și nu poți să mă contrazici.
Chiar în seara asta am propus frumos unei fete fără sa pronunț cuvântul sex, și am luat al 109282 block

| dullcat a răspuns (pentru VrRos780):

Foarte bine.Sexul nu e schimb de marfuri.Tu doar ti-o bagi si o scoti, insa consecintele negative sunt pasate ei.Deci de ce ar vrea fata sa faca sex cu tine daca nici nu va cunoasteti?

| VrRos780 explică (pentru dullcat):

De ce consecințe negative ei?

Riscul de sarcina, infectii, bts, schimbari hormonale si altele ce tin de sanatate.

Da, toate sunt speriate de moarte de sex.Planeta asta de fapt se propaga prin copii adusi de extrateresti, nu?

Ce inseamna ca ai propus frumos? Repet, nicio fata nu vrea sa se simta ca un obiect sexual. Observ ca ti-e imposibil sa intelegi asta si sa intelegi cum functioneaza relatiile interumane de la acest capitol.Mergi la psiholog, ai probleme care mai mult ca sigur vin din copilarie.

| Eireann a răspuns:

Fetele stiu ca baietii vor sex - pe bune, nu este nici un mister aici. Si fetele vor sex. Doar ca multe fete si multi baieti isi doresc sa cunoasca si sa aiba o conexiune emotionala cu patenerul inainte sa sara in pat cu el/ea. Pentru fircare persoana dureaza diferit si nici o fata nu este datoare sa faca sex cand zici tu ca vrei (la fel si in cazul baietilor, nu e ok sa pui presiune pe un barbat sa faca sex daca nu se simte pregatit sau nu vrea).

| VrRos780 explică (pentru Eireann):

Unde vezi tu bărbat sa nu vrea, doar femeile sunt sensibile la acest "fenomen" numit s e x

Întrebări similare