Tu esti tare dubios asa... Majoritatea de aici posteaza ce s-a intamplat, adica experienta lor subiectiva, ca i-a parasit fata/baiatul, ca s-a intamplat aia, aia. Tu nu, tu intrebi mereu asa extrem de vag, de parca e o regula la general, probabil din plictiseala.
Fetele stiu ca baietii vor sex - pe bune, nu este nici un mister aici. Si fetele vor sex. Doar ca multe fete si multi baieti isi doresc sa cunoasca si sa aiba o conexiune emotionala cu patenerul inainte sa sara in pat cu el/ea. Pentru fircare persoana dureaza diferit si nici o fata nu este datoare sa faca sex cand zici tu ca vrei (la fel si in cazul baietilor, nu e ok sa pui presiune pe un barbat sa faca sex daca nu se simte pregatit sau nu vrea).
O relație normală include mai mult sex decât as vrea eu sa am cu fata respectiva. Deci cum o dau femeile tot ele ies prost și se dau de gol ca vor sex mai mult dorindu-și o relație
Adevarul este ca daca fac sex cu tine chiar ies prost. Si da, normal ca ne dorim sex - nu este nimic gresit in asta. Tu ai o problema fiindca te astepti ca orice fata sa dispusa sa faca sex cu tine si daca nu accepta inseamna ca femeile urasc sexul cand de fapt nu te plac pe tine. Si da, exista barbati care nu fac sex cu oricine le iese in cale, care vor mai mult decat atractie fizica.
Da, toate sunt speriate de moarte de sex.Planeta asta de fapt se propaga prin copii adusi de extrateresti, nu?
Ce inseamna ca ai propus frumos? Repet, nicio fata nu vrea sa se simta ca un obiect sexual. Observ ca ti-e imposibil sa intelegi asta si sa intelegi cum functioneaza relatiile interumane de la acest capitol.Mergi la psiholog, ai probleme care mai mult ca sigur vin din copilarie.
anonim_4396 întreabă: