Deci ma crucesc cand vad ce raspunsuri dau unii! Auzi si tu " urineaza ca sa arzi spermatozoizii ".dar se urineaza benzina ca apoi sa ii dea foc?! Treaba sta in felul urmator: chiar si daca nu iti dadeai drumul inainte, in timpul actului sexual si barbati se lubrifieaza. Acel lichid se mai numeste si lichid seminal si poate contine spermatozoizi. Mai multe detalii gasesti aici daca te intereseaza http://ro.wikipedia.org/wiki/Sperm%C4%83. Lichidul seminal contine o cantitate mai mica de spermatozoizi si de aceea este mai dificil sa lasi o femeie insarcinata. ( totusi se poate ). Revenind la problema ta...sunt sanse foarte foarte mici sa fi lasat fata insarcinata, dar nu te culca pe o ureche. Sper ca ti-am putut fi de ajutor.
Stai linistit, nu e nici o problema. Dar daca nu ai urinat intre timp, ar fi o problema.Insa acum,doar timpul poate sa arate. Data viitoare,intre actele sexuale urineaza,ca sa arzi spermatozoizii, in al doilea rand, spalate cu apa calda si sapun ca sa elimini la suprafata.
Nu ma, daca i-a spalat cu limba nu trebuie sa iti faci griji.
Si daca a scapat unul, sigur o sa iasa retardat, ca a fost mai intai prin gura ma-si si abia apoi acolo unde ii era locul.
Prietene,daca nu stiai asa e. Urina arde orice, deoarece contine mult acid si sare.Si batranii urinau pe rana daca se taiau, ca sa nu se infecteze.Omul asta nu zice de lichidul lubrifiant la care te referi tu.
Atunci poti fi linistit. Deci nu au ramas urme de la primul contact. Zise unu aici ca se cruceste cand aude. Pai sa se cruceasca dupa ce mai se informeaza si el. Am avut si eu asemenea probleme, normal ca m-am informat.Altfel nu relatam aiurea pe aici raspunsuri.