| ClauditaSmile a întrebat:

O fata mi-a spus ca sunt singurul baiat care nu i-a cerut sa fac sex cu ea. Nu eram impreuna cu ea. In alta zi m-a chemat pe la ea sa o ajut cu un proiect si cand am termnat era tarziu si am dat sa plec dar ea m-a impins in pat, m-a luat in brate si m-a rugat sa dormim impreuna. Si am dormit cu ea (nu am facut sex cu ea). A doua zi de dimineata m-a trezit cu un sarut, am cobort jos, le-a spus parintilor ei ca am adormit la ea ca era prea tarziu. Parinti ei erau foarte sociabil cu mine si ma priveau cu admiratie sau cel putin sa zic ca imi zambeau. Mama ei m-a spus ca Alexandra tot vorbeste despre mine. Apoi am fost cu Alexandra sa prezinte proiectul si am stat in parc si atunci m-a luat in brate zicandu-mi multumesc ca am ajutat-o si eu am sarutat-o.
Mie mi s-a parut un pic cam ciudat toata chestia aceasta. Voua cum vi se pare? Credeti ca o sa mearga? Imi dati si mie niste sfaturi?

14 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Sexul este important intr-o relatie, dar nu mai mult decat omenia. Cred ca ai facut dovada de asta, si fata si, mai ales, parintii ei, te aprecieaza pentru asta. Bravo!

| MultPreaInteleptulTractorist a răspuns:

Eu zic ca o sa mearga.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi se pare ca ai combinat o curva... Parintii ei nu au probleme cand necunoscutii dorm la ea iar ea e obisnuita ca toti baietii sa-i ceara sex pentru ca asta e motivul pentru care o cauta.

| dellu a răspuns:

Cred ca ar putea fi o relatie chiar draguta. Si thumbs up pentru felul in care te-ai purtat happy!

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
curioasa si dubioasa toata treaba, dar este de admirat comportamentul vostru, mai ales al tau..sa va intreb ce varsta aveti? curios ca parintii nu au obiectat..in fine, probabil au incredere in fiica lor...te intrebi daca va merge relatia? pai daca va atrageti, de ce sa nu incercati? altfel nu aveti de unde sa stiti daca va merge ori ba..mult succes
O seara bunahappy

| ClauditaSmile explică (pentru caramela):

Eu am 25 si ea are 20 de ani

| missandrab a răspuns:

Cum vad ca nu e vorba de puștani, treaba ar trebui sa mearga!

caramela
| caramela a răspuns (pentru ClauditaSmile):

Frumoasa varsta si multi inainte, deci sunteti maturi, sunteti cu capul pe umeri, deci aveti maturitate in gandire si cred ca va merge relatia atat timp cat va doriti si va ajunge pana in punctul care vreti.
O seara bunahappy

| MandrilaVasileRadu a răspuns:

Wtf?!
Cred ca e super tare senzatia.Eu tot timpul eram alungat de parintii fetelor rolling on the floor)))
Nu aveam o imagine prea buna inainte big grin

Nu e chiar asa ciudata chestia asta avand in considertie varsta voastra.
O sa mearga sigur.
Nu prea ai ce sfaturi sa spui.Suna frumos pana acum.Depinde de voi daca ramane la fel.
Ai grija de fata si nu-ti bate joc de ea happy

greece12
| greece12 a răspuns:

Sincer,da?
Banuiesc ca esti primul baiat serios care le-a calcat pragul, de asta parintii nu au avut nimic de obiectat.
De mers va merge, toti te vor si mai ales fata.
Ceea ce ma ingrijoreaza pe mine este sa nu devii victima lor...esti serios,cuminte, probabil deja esti privit ca un pretendent serios la mana fiicei lor.
Daca iti place, continua, esti primit cu bratele deschise si acceptat, dar sa ai grija!

| mona a răspuns:

Nu mi se pare nimic ciudat, eu cred ca o sa mearga...incercati

| Emilian65 a răspuns:

Felicitari ca nu ai facut sex cu ea!

| zaoo32 a răspuns:

Frate tine de fata asta pare o fata ok din cate ai zis tu, ce te iubeste, acuma na vezi tu ce faci dupa cate ai zis pare ca fata te iubeste si ca va tine intre voi doar daca si tu simti la fel pentru ea

| h3r a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai zis-o direct, dar ai dreptate. Totuși, trebuie să recunoaștem că fata are chip angelic.