anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O fata poate sa ramana insarcinata daca prietenul ei ia bagat penisul doar odata foarte putin(1 cm)? Desi nu au mai facut dragoste pana acum? Dau funda:*

7 răspunsuri:
| NuMergeNiciunNume a răspuns:

Nu Morenna, nu se poate, doar in caz ca partenerul a ejaculat in interiorul acelei fete (care sunt sigur ca esti tu) ceea ce ma indoiesc daca spui ca a fost un contact de 1 cmwinking

| Cosminake2012 a răspuns:

Daca nu si-a dat drumul in tine, nu!

| mona a răspuns:

Nu cred

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O fata (eu) poate sa ramana insarcinata daca prietenul ei (meu) ia (mi-a) bagat penisul (doar) odata foarte putin(1 cm)? Desi (nu) au mai facut dragoste pana acum? Dau funda:*

Documenteaza-te inainte sa faci sex cu prietenul tau! Nici macar nu stiai cum functioneaza sistemul reproducator (ai sub 14 ani)

| Morenna10 a răspuns (pentru anonim_4396):

5 ani am, si eu de aia am adresat asa intrebarea pentru ca ma refer la modul general, chiar asa tampita ma crezi, normal ca e vb de spre mine, fara supararestraight face

| Morenna10 a răspuns (pentru anonim_4396):

5 ani am, si eu de aia am adresat asa intrebarea pentru ca ma refer la modul general, chiar asa tampita ma crezi, normal ca e vb de spre mine, fara suparare.Eu exact asta fac, ma documentez, pentru ca nu am mai facut asta pana acum, si vreau sa fiu sigura de orice. By the way, am apoape 18 ani jumate.Si daca vrei bataie, crede-ma ca ofer destulalaughing