| RAY a întrebat:

O fata s-ar intalni cu un baiat mai scund ca ea? Si prin ce se poate remarca persoana din intrebare ca sa fie mai atractiva pentru sexul opus?

De azi voi adauga tot ce mi se pare interesant de pe softpedia la intrebari ma refer http://forum.softpedia.com/topic/1009468-inalthimeachiar -aa-mult-conteaza/

Vreau să menţionez că am 20 de ani si aprox. 155 cm inălţime(da... ştiu, chiar am atât...probleme de sănătate în copilărie). Chestia e că am 20 de ani şi până acum nu am avut vreo prietenă sau ceva asemănător, principalul motiv fiind înălţimea mea.

În liceu, deşi am încercat, toate m-au respins.Ba îmi spuneau direct :,, Băi, eşti prea mic pentru mine!,, sau căutau scuze cand încercam să duc relaţiile cu fetele la mai mult decât prieteni.Acum sunt la facultate şi lucrurile nu stau deloc bine(în plan amoros), socializez destul de mult, m-am implicat în nişte chestii de voluntariat să cunosc oameni, etc.Alea înalte nu vor bărbaţi scunzi, alea mici nici atât.E destul de stresant mai ales cănd eşti respins de fiecare dată pe baza unui aspect pe care nu îl poţi controla.

"You need to be this tall to ride..."

Am rezistat eu 20 de ani fără nici-un contact de genul, însă încep să devin depresiv, mai ales cănd toţi în jurul meu se combină ca iepurii pe Redbull.Serios,e ceva ce aş putea să fac, de crescut ştiu că nu mai cresc...sunt destinat să mor singur acum?

ps sper ca nu-i spam ca am dat acel link, nu fac reclama la ceva doar ca asta am vazut asta vreau sa intreb

41 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu vreau sa par misogin dar daca baiatul arata bine chiar daca e scund tot ar sarii fetele pe el. uitate la Tom Cruise, are omul doar 1.72 si ce femei a avut ala laughing. E diferenta maricica de la 155 la 172 dar si 172 e destul de mic pentru gusturile multor fete.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Man masculul ala are banii e adevarat arata bine, dar are 1, 72, tipul din intrebare are 1, 55 cm

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Ce sa zic, nu stiu daca va gasi pe cineva. asta trebuie sa aiba tot norocul de pe lume, sa fie persoana potrivita la locul potrivit. am vazut si mult barbati urati cu femei foarte frumoase dar mereu era vorba de mult noroc. la asta e naspa ca e foarte mic

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Si eu man am vazut da tipul era inalt, daca tipul are banii ce spui?

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Frate cam greu se descurca fetele cu baietii mai scunzi ca ele, gandeste-te ce incomod e pentru fete cand vor sa faca sex oral

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Cine stie

| LoveSleep a răspuns:

Credeam că ai scris tu asta. Nu înțelegeam ce s-a întâmplat cu tine de nu am vazut nici o greșeală gramaticală. Și ai băgat și duma cu redbull. Dar apoi...m-ai dezamagit.

Și ca să-ți răspund, tipul ăla, mai scund ca tine, are de 10 ori mai multe șanse să-și găsească o prietenă.
Stai, că asta n-am gândit-o bine: 10x0=0 laughing

| RAY explică:

Meine gott, dumm man

| RAY explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Man poti te rog inceta cu porcarile astea gen sex oral, raspunde civilizat, frumos, ce imi pasa mie cum i face oralu sincer.n-am chef de glume fi matur, TPU nu-i hai sa facem misto de alti

| mada1820 a răspuns:

Nu iti mai face atatea griji, o sa iti gasesti jumatatea la un momendat, imi dau seama ca nu este tocmai bine pentru tine cu inaltimea pe care o ai, dar multumeste-i lui Dumnezeu ca nu ai alte probleme de sanatate. Cunosc multe cazuri de oameni cu diferite handicapuri si crede-ma ca majoritatea dintre ei si-au gasit jumatatea si sunt foarte fericiti.

| Oana92 a răspuns:

Am o prietena care e logodita cu un baiat care ii ajunge putin mai sus de umeri si nu au probleme. Poate nu inaltimea le deranjeaza pe fete ci o atitudine gresita...

Oamenii se simt atrasi de exterior, dar iubesc felul de a fi a omului, iar frumusetea a trecatoare. Cand ajungi sa te faci plac prin felul de a fi cei din jur uita ca ai x kg, y cm sau un handicap fizic.

P.S. Iar fetele nu cauta doar barbati frumosi sau cu bani, cel putin nu cele de calitate. Cand observi ca cele din jurul tau doar asta vor...schimba anturajul, nu esti in mediul potrivit!winking

| RAY explică (pentru mada1820):

Mada povestea e pe softpedia, dar raspunsul e ok apreciez, am vazut doi pittici de cam 1, 20 pe strada, totul e posibil, numele tau imi trezeste amintiri apropo

| RAY explică (pentru Oana92):

Da totusi te simti protejata langa unu inalt sa fim seriosi

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru RAY):

Sorry mane, dar eu de aspectele acestea ma preocup prima data

| Oana92 a răspuns (pentru RAY):

Si cand mai precis am zis eu asta? Prietenul meu e cu vreo 5 cm mai inalt ca mine, deci e aproape insesizabil. Un barbat poate sa fie inalt si ''mamaliga'', asta m-ar face sa ma simt protejata langa el, doar pentru ca e inalt?

| mada1820 a răspuns (pentru RAY):

Ce amintiri?

Nu mereu, cunosc beta inalti si alfa mici de inaltime nici base nu avea 2m nici hitler, stalin, ceausescu, conteaza si cum te exprimi clar, imi povestea soramea ca a fost cu unu care de frica o lua pe ea in brate ce tare in padure

| RAY explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Daca te-as intarni real as putea sa ma imbat cu tine acuma nu am starea aia

| RAY explică (pentru mada1820):

Si bune si rele

| mada1820 a răspuns (pentru RAY):

Se mai intampla

| MrLucas a răspuns:

Vai Ray dar ce preocupat esti de bietul baiat, suspicios de preocupat chiar.
Esti sigur ca esti ok? laughing

| Oana92 a răspuns (pentru RAY):

Tu chestia asta cu alfa ai luat-o de la pera novacovici? Doar asa, informativ, nlp-ul (pe care se bazeaza tot ce zice tipul asta ) nu are in realitate baza stiintifica; statistic nimic din ce zic ei nu e realwinking

| RAY explică (pentru MrLucas):

Esti a doua persoana care imi spune ca nu sunt ok

Nu,nici un articol nu am pe blog nici nu recomand acel site, faza cu alfa e doar o scimbare in bine a omului indiferent de sex atata tot

| niki1003 a răspuns:

Nu cred ca are importanta cat de inalt esti. poti recompensa cu un haracter bun.cu o inima mare. cateodata o floare si un compliment spus cum trebuie fac minuni

| MrLucas a răspuns (pentru niki1003):

Povesti de adormit copiii...normal ca are importanta.

Nu inteleg de ce mint fetele astea sincer ce castiga

| MrLucas a răspuns (pentru RAY):

Sa stii ca majoritatea nu o fac din rautate, pur si simplu prefera sa iti mentina speranta activa.E de admirat, insa eu unul prefer sa spun lucrurilor pe nume.

Apreciez asta sincer, mereu am preferat adevarul nu minciuna indiferent ce presupune el, ce sens are sa minti ca nu conteaza inaltimea cand logic ca conteaza se vede asta zi de zi

| MrLucas a răspuns (pentru RAY):

Nu o lua in nume de rau insa, daca stii cum sta treaba, de ce ai intrebat? Ai vrut sa le testezi?laughing)