Man masculul ala are banii e adevarat arata bine, dar are 1, 72, tipul din intrebare are 1, 55 cm
Ce sa zic, nu stiu daca va gasi pe cineva. asta trebuie sa aiba tot norocul de pe lume, sa fie persoana potrivita la locul potrivit. am vazut si mult barbati urati cu femei foarte frumoase dar mereu era vorba de mult noroc. la asta e naspa ca e foarte mic
Si eu man am vazut da tipul era inalt, daca tipul are banii ce spui?
Frate cam greu se descurca fetele cu baietii mai scunzi ca ele, gandeste-te ce incomod e pentru fete cand vor sa faca sex oral
Credeam că ai scris tu asta. Nu înțelegeam ce s-a întâmplat cu tine de nu am vazut nici o greșeală gramaticală. Și ai băgat și duma cu redbull. Dar apoi...m-ai dezamagit.
Și ca să-ți răspund, tipul ăla, mai scund ca tine, are de 10 ori mai multe șanse să-și găsească o prietenă.
Stai, că asta n-am gândit-o bine: 10x0=0
Man poti te rog inceta cu porcarile astea gen sex oral, raspunde civilizat, frumos, ce imi pasa mie cum i face oralu sincer.n-am chef de glume fi matur, TPU nu-i hai sa facem misto de alti
Nu iti mai face atatea griji, o sa iti gasesti jumatatea la un momendat, imi dau seama ca nu este tocmai bine pentru tine cu inaltimea pe care o ai, dar multumeste-i lui Dumnezeu ca nu ai alte probleme de sanatate. Cunosc multe cazuri de oameni cu diferite handicapuri si crede-ma ca majoritatea dintre ei si-au gasit jumatatea si sunt foarte fericiti.
Am o prietena care e logodita cu un baiat care ii ajunge putin mai sus de umeri si nu au probleme. Poate nu inaltimea le deranjeaza pe fete ci o atitudine gresita...
Oamenii se simt atrasi de exterior, dar iubesc felul de a fi a omului, iar frumusetea a trecatoare. Cand ajungi sa te faci plac prin felul de a fi cei din jur uita ca ai x kg, y cm sau un handicap fizic.
P.S. Iar fetele nu cauta doar barbati frumosi sau cu bani, cel putin nu cele de calitate. Cand observi ca cele din jurul tau doar asta vor...schimba anturajul, nu esti in mediul potrivit!
Sorry mane, dar eu de aspectele acestea ma preocup prima data
Daca te-as intarni real as putea sa ma imbat cu tine acuma nu am starea aia
Vai Ray dar ce preocupat esti de bietul baiat, suspicios de preocupat chiar.
Esti sigur ca esti ok?
Nu cred ca are importanta cat de inalt esti. poti recompensa cu un haracter bun.cu o inima mare. cateodata o floare si un compliment spus cum trebuie fac minuni
Gradinariu_Danut_1999 întreabă:
anonim_4396 întreabă: