| RAY a întrebat:

O fata s-ar intalni cu un baiat mai scund ca ea? Si prin ce se poate remarca persoana din intrebare ca sa fie mai atractiva pentru sexul opus?

De azi voi adauga tot ce mi se pare interesant de pe softpedia la intrebari ma refer http://forum.softpedia.com/topic/1009468-inalthimeachiar -aa-mult-conteaza/

Vreau să menţionez că am 20 de ani si aprox. 155 cm inălţime(da... ştiu, chiar am atât...probleme de sănătate în copilărie). Chestia e că am 20 de ani şi până acum nu am avut vreo prietenă sau ceva asemănător, principalul motiv fiind înălţimea mea.

În liceu, deşi am încercat, toate m-au respins.Ba îmi spuneau direct :,, Băi, eşti prea mic pentru mine!,, sau căutau scuze cand încercam să duc relaţiile cu fetele la mai mult decât prieteni.Acum sunt la facultate şi lucrurile nu stau deloc bine(în plan amoros), socializez destul de mult, m-am implicat în nişte chestii de voluntariat să cunosc oameni, etc.Alea înalte nu vor bărbaţi scunzi, alea mici nici atât.E destul de stresant mai ales cănd eşti respins de fiecare dată pe baza unui aspect pe care nu îl poţi controla.

"You need to be this tall to ride..."

Am rezistat eu 20 de ani fără nici-un contact de genul, însă încep să devin depresiv, mai ales cănd toţi în jurul meu se combină ca iepurii pe Redbull.Serios,e ceva ce aş putea să fac, de crescut ştiu că nu mai cresc...sunt destinat să mor singur acum?

ps sper ca nu-i spam ca am dat acel link, nu fac reclama la ceva doar ca asta am vazut asta vreau sa intreb

41 răspunsuri:
| RAY explică (pentru MrLucas):

Nu man, am vrut sa vad doar plus ca nu e a mea povestea

| niki1003 a răspuns (pentru MrLucas):

Pentru celelalte da dar pentru mine nu. eu ma uit la suflet. frumosetea sau inaltimea nu iti sunt de folos cand ajungi la 60-70 de ani.

| MrLucas a răspuns (pentru niki1003):

Si eu ma uit la suflet, dar asta nu inseamna ca aspectul nu conteaza.Asta e parerea ta si o acceptam ca atare, insa imagineaza-te putin la bratul unuia cu minim 20-30 cm mai mic, interesant nu? Sunt curios ce o sa zica sufletul cand nu vei putea purta vreodata tocuri in preajma lui si ar trebui sa te apleci sa il saruti.Gandeste-te la asta.

| niki1003 a răspuns (pentru MrLucas):

Ee. daa ce sa zic poate ca ar fi de preferat sa fie macar cu 15-20 de cm mai inalt decat mine. dar si sa fie scund nu vad o problema in asta. fiecare are opinia lui

| sofisis a răspuns:

Am o colega la birou care are 1.50.
Si cu siguranta sunt o gramada de fete la 1.60 care nu ar avea absolut nimic impotriva unei relatii cu un baiat cat ele.

| volumexd a răspuns:

Din pacate inaltimea conteaza mult, mai ales pentru fetele inalte, dar nu uita ca exista si fete mai scunde sau fete inalte care nu merg pe principiul asta. Ai abia 20 de ani, nu e ca si cum se termina lumea!
Spre exemplu eu am o problema cu înălțimea pentru ca sunt foarte inalta, dar pentru fiecare exista cineva care sa il placa indiferent de statura lui. Deci nu te îngrijorawinking

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

La ce facultate esti, daca nu te superi?

| RAY explică (pentru DoarBogdan):

Eu? la nici una

| R0R0 a răspuns:

Atunci acele fete ce te-au respins erau interesate doar de aspectul fizic.
Nu deznadajdui. Poate iti va iesi o data in cale Ileana Cosanzeana. Chiar cand nu te vei astepta. Remarca-te prin ceva!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din ce am vazut, fetele ori aleg baieti mai inalti decat ele ori baieti care sa aiba inaltimea lor dar mai rar baieti mai mici decat ele. avand in vedere faptul ca multe fete sunt mici ca inaltime nu ar fi o problema sa se gaseasca cineva potrivit, daca o fata scunda vrea un tip prea inalt nu cred ca e ok, trebuie sa existe o potrivire si fizica.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Buna observatie, gandim la fel
Simetria – s-a constatat ca fetele simetrice sunt considerate mai atragatoare decat cele nesimetrice, si acest lucru se intampla in toate culturile. Nu e necesar sa fie o fata perfect simetrica pentru a fi considerata atractiva, dar s-a constatat ca, cu cat mai simetrica este, cu atat mai atragatoare va fi considerata de catre ceilalti.
Raportul talie – sold – Barbatii devin foarte atrasi de femeile care au o talie mica, sau femeile care au un corp in forma de "clepsidra". In unele culturi nu se respecta aceasta preferinta ca o caracteristica pentru atractia fizica.
Sanatatea – in unele culturi, oamenii sanatosi sunt considerati a fi mult mai atragatori decat cei mai putin sanatosi. Cercetarile au aratat ca cu cat mai sanatoasa este o persoana, cu atat va arrata mai bine si va fi mai atragatoare pentru oamenii din jur.
Inaltimea – Numeroase studii au evidentiat faptul ca majoritatea femeile prefera sa iasa la intalniri cu barbati care sunt mai inalte ca ele, insa din punct de vedere psihologic, frumusetea este in ochii privitorului si de aceea exista cazuri cand se pot vedea cupluri cu femei mai inalte ca partenerii lor. Cu alte cuvinte, aceste caracteristici sunt standarde universale ale frumusetii dar asta nu inseamna ca daca nu corespunzi unei caracteristice nu ai nici o sansa.
Trasaturi feminine ale fetei – barbatii prefera femeile cu trasaturi feminine ale fetei. Pe de alta parte, femeile prefera barbatii cu trasaturi feminine ale fetei, cand acestea sunt in perioada nefertila a lunii si prefera barbatii ce au trasaturi masculine ale fetei, cand acestea sunt in perioada fertila. Astfel, aceiasi femeie poate gasi atragator un barbat in anumite zile, si mai putin atragator in alte zile.
Un corp bine construit – femeile prefera barbatii ce au un corp bine construit (nu chiar exagerat). Femeile prefera barbatii ce au umerii largi si talia ingusta, si fara grasime pe burta. Cel mai bun lucru este ca acest aspect se poate corecta la sala de fitness.
Pometii si maxilarul – femeile prefera barbatii ce au pometii proeminenti, deoarece acestia dau senzatia de masculinitate. Aceasta preferinta se poate schimba insa dupa perioada fertila a lunii, prin care trece femeia.
vocea profunda http://www.descopera.ro/......gator-esti