| tonyc7 a întrebat:

O femeie cat se poate de serioasa (deci nu vreo prostituata) ii raspunde unui barbat mai tanar la o banala intrebare, pe care il vede a doua oara si cu care nu schimba decat cateva vorbe banale, in treacat, cu apelativul de,,iubitule". Iar la prima discutie avuta i-a raspuns cu,,dragule" (in mod repetat chiar).
Ce concluzie putem trage de aici? Ar putea fi interpretate apelativele astea (mai ales cel de,, iubitule") ca pe un semn ca ea e disponibila?

11 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

laughing
Sa le vezi pe asistentele de la recoltare cum vorbesc cu barbatii si baietii tinereu: iubitule, dragule, puiule, puisor laughing
Ma refer la alea versate 35-45, garda vechewinking
Cu mine fu sarcastica una, dar mi-a placut laughing
Deci e doar un stil de a se comporta si vorbi, nu te va fufu laughing

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu este indicat să sari la interpretări pe baza unui singur cuvânt.

| tonyc7 explică (pentru alina2k18):

Desi nu ma astept nici eu la asta, poate ca va ajunge sa ma si,, fufu", mai stii?winking E si asta o probabilitate, destul de mica, e adevarat, dar totusi e o probabilitate.winking

| tonyc7 explică (pentru sadrian46):

Mai sunt si alte semne. Cum ar fi comportamentul manifestat fata de alti barbati atunci cand socializeaza intamplator cu ei. In mod ciudat, nu am auzit-o sa ii spuna si altuia,, bine, dragule" sau,, da, iubitule" asa cum imi raspunde mie. E chiar destul de rece in raport cu ceilalti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt carora asa le place sa vorbeasca, sunt mai amabile, asa vorbesc cu toti nu numai cu tine. Nu ai auzit ce meme-ul ala : Cand te crezi special ca o fata ti-a vorbit intr-un ton, dupa care observi ca asa vorbeste ea cu toti baietii?

| Eireann a răspuns:

Aveam o sefa care "dragalea" pe toata lumea: iubitule/ iubito, scumpule/ scumpo, etc. Asa vorbea ea, nici o intentie ascunsa.

| Emma30555 a răspuns:

Poate asa se exprima, cum tu ii spui cuiva "frate de ce ai făcut asta? " deși nu ți e frate e doar o forma de exprimare. Depinde și de alte gesturi ca să poți sa interpretezi corect. Am o colega la munca care asa vorbește cu majoritatea colegilor mai tineri, inclusiv fete "iubita mea" "iubitu "

| RAY a răspuns:

Ca esti obsedat sexual, si mie mi au spus si eu am spus, dar in mintea voastra totul inseamna sex

| tonyc7 explică (pentru RAY):

Zau? Du-te ma si te deteapta, spala-ti neuronii aia din cap.

| RAY a răspuns (pentru tonyc7):

Raspuns de om primitiv

| tonyc7 explică (pentru Eireann):

Femeia asta nu dragaleste,, pe toata lumea". Doar cu mine vorbeste asa. Am observat clar asta.