Imi pare tare rau ca trebuie sa-ti spun dar mie mi se pare ca iubitul tau tine la tine mai putin decat crezi.Din moment ce el alege sa se distreze intr-o compnie nu tocmai agreata de tine, dar se pare ca pe placul lui o cearta inerenta nu este de mirare. Anunta-l ca esti foarte hotarata si stii ce este de facut intr-o astfel de situatie. Sper ca vei/veti rezolva aceasta problema vitala pentru tine draga mea.
Of doamne saracul baiat. ia sa iti povestesc eu tie ceva, revelionul, este pacat de noaptea aia sa o petreaca IARA cu tine, persoana pe care o vede 365/365 de zile pe an. in noaptea de revelion trebuie sa faci numai nebunii, depravar, beti, one night stand, si te asigur ca orice baiat isi doreste asta.nu vad problema daca mergeti acolo, o sa va distrati de minune, vb cu mama ta si spune-i ca va fi ok. mi se pare foarte batranesc sa petreci revu cu iubi acasa yuckkk. si de ce judeci? persoana aia a fost draguta si te-a invitat la rev si tu o judeci si ii judeci si anturajul, nu-i frumos. iar prietenul tau, se vede ca isi doreste maxim sa mearga acolo. of of
Pentru mine e o zi foarte importanta. si chiar vreau s-o petrec alaturi de el...astept sa vad cum raman lucrurile.
El nu vrea asta, gandeste-te bine daca iti va placea sa vina la tine de rev obligat intr-un fel de tine si sa stati incordati toata noaptea, e nasol, de ce nu faceti asa? el merge la petrceerea aia si tu mergi la alta?