Eu îl urăsc pentru că zilnic ne certăm, zilnic există ciondănel și zilnic face lucruri care mă deranjează, iar când el își dorește eu nu simt să fac pentru că nu ai cum să-ți dezamăgești atât de mult iubita, iar mai apoi sa vrei sa faceți sex. E stupid.
Cred că e o părere subiectivă. Femeile nu urăsc sexul.
Sau cel puțin eu n-am întâlnit până acum nici una care să urască sexul.
Dar povești de genul ăsta am auzit destule. Așa că e posibil ca unii bărbați să facă femeile să urască să facă sex cu ei. Nu e exclus.
Așa că... probabil există și bărbați idioți și femei foarte dezamăgite care nu mai vor nimic. Dar asta nu înseamnă că putem generaliza.
Nu există femei care urăsc sexul. Alea care urăsc sexul sunt virgină, măicuțe, singure toată viața. Există bărbați prosti care cred ca femeia e doar o marfă, un obiect pe care-l folosești când ai nevoie. Cum crezi ca se simte o femeie când bărbatul vine acasă seara târziu, beat, nu-l interesează de familie, dar e vrea sa facă sex și după să se culce?
Păi nu crezi ca femeia aia nu dorește sa facă sex cu respectivul? Și da începe sa urască sa facă sex cu el...nu cu alții.
O femeie uraste sexul doar cand barbatul cu care se culca este un handicapat care nu este capabil sa o satisfaca.
Sa faci totul din obligatie fara ca macar sa fie ala interesat sa-ti produca un orgasm, este extremd e frustrant si in final totul duce la ura, dispret, uenori la divort sau la varianta in care-si iau un amant.
Ura penytru sex se datoreaza barbatului, care nu stie, nu are cu ce, sau pur si simplu nu este capabil sa satisfaca sexual o femeie.
Uita-te si tu aici pe site cati fac sex 1-2 minute si cred ca satisfactia pensiului lor este si a femeii, cand femeia are nevoie de cel putin 10-15 min si un preludiu foarte bun, ca s apoata ajunge la orgasm.
Multi dintre voi habar nu aveti cum sa-i faceti femeii un orgasm, dar credeti ca-i de vian femeia.
Evident ca-i satula de lipsa de orgasm si atunci ajunge sa urasca sexul si sa-l amane, fiindca pentru ea nu prezinta nici un feld e placere sau satisfactie.
Asta crezi tu si altii ca tine, care la varsta de 30 de ani sunt singuri, că nu au gasit pe nimeni cu cine sa faca sex.
Exact ca ursul cand nu ajunge la struguri. Zice ca sunt acri.
Sincer nu cred, dar depinde mult și de partener aici, cât de romantic este și cât de " des" cere, ca sunt și zile când chiar nu ai chef, deci comunicarea, ca fiecare persoana este diferita.
Mereu a fost promovata ideea cum ca doar bărbații vor sex, ca doar ei simt plăcere, ca doar ei au voie sa își exprime acele gânduri și nevoi, pentru ca dacă o tipa face asta " aa, e panarama", deci societatea asta toxica
Primele experiente sunt mai nașpa, dar dacă tipul o și atrage, știe să se gândească și la plăcerea ei și sa fie atent și grijuliu cu siguranță după o sa fie mai bine.
Contează foarte mult preludiul, pentru ca daca doar va dezbrăcați și începeți direct, ok el se simte bine, ea nu( ca nu este excitata, nu nimic).
La un sex făcut prima oară între 2 care s-au cunoscut pentru femeie este de cam 10 ori mai intens și plăcut decât pentru bărbat.
Femeile îl caută pe bărbatul cu care fac sex cum le place lor, nu invers, adică bărbatul nu le sună sau să le caute pentru sex.
Ai dreptate, toate sunt aswxuale și fac sex din obligatie cu arma la cap, saracele de ele, e trist
Femeile ca sa ajungă soții sunt în stare sa calce peste cadavre și include sa facă sex din obligație prefăcându-se ca se simt bine așa încât bărbatul sa le ia de neveste. După căsătorie iei dau masca jos și devin frustrate
Din disperare de a avea titlu de nevasta/soție. Pentru titlul asta sunt în stare sa ucidă cu sânge rece și sa iei vândă familia
Ai dreptate, plus ca e greu sa gasesti un om cu care sa fii compatibil in toate
Poate e un om de nota 10 dar are apetit sexual de adolescent. Pentru mine e super turnoff, dar altele isi cauta scuza cu "e un om bun" ca sa ramana
Le place sexul, dar nu oricand si cu oricine. Cam ca la barbati, dar sunt mult mai selective si au dorinta sexuala mai ales un pic inaintea ovulatiei (10-14 zile de la prima zi de ciclu).
Daca sunt intr-o relatie de lunga durata le poate scadea foarte mult interesul pentru sex cu persoana respectiva, mai ales daca stau impreuna, daca persoana respectiva nu a avut grija sa ramana atragatoare si daca nu simte ca il poate pierde.
Cam ca la barbati...
Asa e. Dar mai degraba mananca ursul struguri decat vulpea.
Incearcă să te abți și să refuzi o femeie la prima și a doua întălnire. Femeia aia va iubii sexul cu tine
Femeile nu urasc sexul.
Urasc doar sexul cu barbati incapabili sa satisfaca o femeie