Cu siguranta nu 1 ca nu as vrea sa fiu una din multele iubite, dar nici numarul 2, adica serios cine vrea unu razbunator si gelos? O anumita doza de gelozie da e permisa, dar daca pe langa ea se mai adauga si firea razbunatoare atunci nu e bine. Degeaba zice ca te iubeste daca in gelozia lui incepe sa se razbune prin cine stie ce metode (lovire sau mai stiu eu ce).
Exact sunt 100% de accord cu tine! multumesc frumos pentru raspus!
Deci il declar raspunsul catigator! Felicitari si multumesc din toata inima!
Nu trebuie sa alegi dintre 2 persoane, ca doar nu vine sfarsitul lumii si tu ramai fara partener.
In niciun caz nu l-as alege pe primul.
La al doilea nu imi place gelozia, daca e excesiva.
Deci as alege alt baiat.
"va" + "raspunde-ti" + "alege-ti" ma fac sa cred ca e o intrebare retorica. stii ce-i aia?
Limbajul asta de lemn din cliseele tale denota ca niciodata nu o sa fii TU in postura de a alege. Tu o sa fii aleasa cel mult si cu precadere de categoria 1, caci ala din categoria 2 mai si citeste intre timp si nu ii plac agramatele.
Hai te pup!
Eu aş alege 2. Degeaba e frumos, sexy, romantic, dacă mai are încă 10 fete pe lângă tine. Stai o săptămână cu el şi după gata.
Şi 2 aş alege pentru că, chiar dacă nu e cel mai perefct băiat din lume, aş ştii că mă iubeşte cu adevărat şi că relaţia ar dura.
Eu aş alege o fată care să mi se potrivească, una cu care mă înţeleg.
Cum adică ai de ales între alea 2? Păi ce, doar 2 bărbaţi sunt pe lumea asta? Ai de ales din toţi bărbaţii, unul care-ţi place, care ţi se potriveşte.
Eu 2, pentru ca nu conteaza, cred eu, cat de frumos, si sexy o fi, conteaza ce are in suflet, in interior. Daca mai sta si cu altcineva, atunci chiar nu merita. Eu personal as alege 2
Dar daca 2-ul e razbunator si gelos? Iara nu-i prea bine.
KatiMe27 întreabă: