Cu siguranta nu 1 ca nu as vrea sa fiu una din multele iubite, dar nici numarul 2, adica serios cine vrea unu razbunator si gelos? O anumita doza de gelozie da e permisa, dar daca pe langa ea se mai adauga si firea razbunatoare atunci nu e bine. Degeaba zice ca te iubeste daca in gelozia lui incepe sa se razbune prin cine stie ce metode (lovire sau mai stiu eu ce).
Eu 2, pentru ca nu conteaza, cred eu, cat de frumos, si sexy o fi, conteaza ce are in suflet, in interior. Daca mai sta si cu altcineva, atunci chiar nu merita. Eu personal as alege 2
Eu aş alege 2. Degeaba e frumos, sexy, romantic, dacă mai are încă 10 fete pe lângă tine. Stai o săptămână cu el şi după gata.
Şi 2 aş alege pentru că, chiar dacă nu e cel mai perefct băiat din lume, aş ştii că mă iubeşte cu adevărat şi că relaţia ar dura.
Dar daca 2-ul e razbunator si gelos? Iara nu-i prea bine.
Exact sunt 100% de accord cu tine! multumesc frumos pentru raspus!
Deci il declar raspunsul catigator! Felicitari si multumesc din toata inima!
Nu trebuie sa alegi dintre 2 persoane, ca doar nu vine sfarsitul lumii si tu ramai fara partener.
In niciun caz nu l-as alege pe primul.
La al doilea nu imi place gelozia, daca e excesiva.
Deci as alege alt baiat.
Eu aş alege o fată care să mi se potrivească, una cu care mă înţeleg.
Cum adică ai de ales între alea 2? Păi ce, doar 2 bărbaţi sunt pe lumea asta? Ai de ales din toţi bărbaţii, unul care-ţi place, care ţi se potriveşte.
"va" + "raspunde-ti" + "alege-ti" ma fac sa cred ca e o intrebare retorica. stii ce-i aia?
Limbajul asta de lemn din cliseele tale denota ca niciodata nu o sa fii TU in postura de a alege. Tu o sa fii aleasa cel mult si cu precadere de categoria 1, caci ala din categoria 2 mai si citeste intre timp si nu ii plac agramatele.
Hai te pup!
KatiMe27 întreabă: