| DarthRevan a întrebat:

O intrebare, credeti ca varsta influenteaza mentalitatea in relatii.
-Eu cred ca relatiile intre baieti si fete sunt mult mai superficiale.
Deoarece la varsta de 14-18 ani nu sti ce vrei si inca esti un copil care nu judeca rational., si e matur complet. Cu toate ca sunt baiat, tot zic ca m-am maturizat mai repede pentru varsta mea...adica nu mai sunt copilaros de fel. copil prostovan.M-am maturizat dar stiu sa fiu si glumet si haios...dar sunt serios de multe ori.
-Eu cred ca sunt diferente mari intre baieti sau barbati si fete sau femei.....am sa va dau niste diferente iar voi va trebui sa va exprimati opinea si la cel mai bun raspuns voi da funda! ok sa incepm.
Foarte important de inteles....aceste diferente nu au nici o legatura cu varsta...tin de nivelul de dezvoltare personala a fiecaruia.

1.Un barbat stie ce vrea si actioneaza in directia respectiva
--Un baiat nu are nici cea mai vaga idee despre asta, un baiat este pasiv
2.Un barbat planuieste.....isi stabileste viata, isi stabileste obiective in viata lui
Un baiat nu prea are obiective, si daca are singurul obiectiv este acela de a iesi cu prieteni intr-un bar sau club
3.Un baiat intodeauna o sa aleaga o fata dupa modul cum arata
Dar un barbat cauta o femeie dupa inteligenta pe care o are, dupa modul in care ea poate sa-l sustina si poate sa fie langa el, cauta o femie care impartaseste aceleasi vizuni cu el si puncte in comun vietii ca si el. Pe cand un baiat se limiteaza la cum arata o fata.
4. Un barbat simte frica de abordare si de respingere, insa cu toate asta actioneaza, se pune in siutaita de a face lucrurile.
Un baiat simte aceias frica de abordare a situatilor, dar ramane pasiv...nu face nimic sa nu isi raneasca orgoliul sau egoul, si un face nimic.
SI ultima
5.Un barbat are niste obiective clare, stie exact ce vrea, si este foarte bine definita valoare lui si a principilor sale in viata sa.
Un baiat nu stie ce vrea de la viata, de multe ori baiatul actioneaza inconstient, astazi vrea un lucru, maine altul.Si tot ce apare in viata lui sunt lucruri random

Ce vreau sa va spun ca la inceput, aceste diferente nu au nici cea mai mica legatura cu varsta, multe persoane fac greseala cu varsta, esti mic de varsta nu e esti ok.Ba NU!
Am intalnit barbati de 16, 17 ani care gandesc foarte matur si stiau ce vor de la viata, dar am intalnit si barbati de 40 de ani care nu stiau ce vor de la viata si erau derutati.

Difrenetele intre fete si femei.
1. Faptul ce fetele se isterizeaza, adica cand nu le convine ceva se supra, are toane, are un comportament de copil cand ea isi doarea ceva,dar parintii nu-i ofereau acel ceva, si drept dovada statea suparata.
O Femeie, pe parta cealalta in momentul cand e suparta sau ceva, chiar daca are acelasi sentiment ca o fetita, stie cum sa reactioneze, vine si sta cu tine de vorba, incearca sa rezolve, sa observe si discuta despre problema in sine si iti spune clar ce o deranjeaza.Care incearca sa caute impreuna cu tine solutii, pe cand o fata/fetita va avea intotdeauna toane si mofturi.

2.O fata intotdeauna se va vedea pe ea ca pe o printesa si crede ca totul i se cuvine si totul trebuie sa vina catre ea, si se intampla de foarte multe ori lucrurl asta.
Problema este ca nu apreciaza ceea ce primeste, crede ca e o printesa si ca totul trebuie sa vina catre ea, iar foarte multe persoane, prieteni sau iubiti fac multe pentru ea dar ea nu apreciaza efortul prietenilor.
O femeie, pe partea cealalta stie clar ce isi doreste, iar in momentul in care primsete lucrurile pe care le vrea la care sa se ridice la standardele ei, le apreciaza si nu le ia lucruri gratuite si stie sa le aprecieze, pe cand o fata nu va face asta.

3.O fata, intotdeauna va folosi modul in care arata, ca fiind o moneda de schimb pentru lucrurile pe care le vrea in viata ei.Incepand de la relatii, interactuni, barbati, haine, va folosi modul in care arata, si infatisarea ei, ca fiind o moneda de schimb.
O femeie va fi constienta de modul in care arata insa nu va face asta ca fiind valoare principala pentru ceea ce isi doreste in viata, si ea va fi moneda pentru tot ceea ce isi doreste.

4. O fata intotdeauna o sa vrea atentie
Dar o femeie isi va dori respect.
O fata intotdeauna isi va dori atentie de la oricine, sa primeasca cat mai multa atentie.
O femeie isi va dori respect, de la una sau cateva persoane, pe care le respecta si isi va dori la randul ei respect de la aceste persoane.

5. Bani: O femeie va avea intotdeauna in vedere sa aiba o independenta financiara, sa fie independenta ca persoana, sa aiba prorpile directii.
Pe cand o fata intotdeauna se va orienta catre sa aiba o anumita siguranta financiara ceea ce priveste barbatii in viata ei, si va cauta sa atraga acesti barbati care poate sa-i ofere aceasta siguranta,, toate planurile si strategiile de viata vor fi axate sa caute acest gen de barbat.
Pe cand o femeie adevarata intotdeauna va cauta sa se dezvolte ca persoana si va cauta o anumita independeta, si daca intamplator isi va gasi un barbat care castiga mai bine, va fi doar un bonus pentru relatia lor.

Marea diferenta este de maturitate, nu are nici o legatura cu varsta, acum va rog dati pareri pro si contra, cel mai bun raspuns primeste FUNDA, ce credeti despre aceste diferente?

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cu timpul, normal ca relatiile devin din ce in ce mai mature, iar oamenii inteligenti nu mai incearca tot felul de parteneri excentrici, total diferiti, care nu au nici o treaba cu viitorul lor.
Baietii aia cu pierce-uri pe fata, fumatori de la 11 ani, care in liceu vrajesc fetele de plang cativa ani dupa ei, cand ajung la maturitate devin niste anonimi, in cele mai multe cazuri. La fel si cu fetele care s-au jucat prea mult de-a 'combinatul'; de la o varsta, cand baietii devin barbati si stiu ce vor (si nu prea vor pipite), lor le raman doar barbatii in varsta, care vor doar 'prospaturi', in rest fiind impliniti.
Si mie mi se par superficiale relatiile din timpul liceului. De aia care incep din scoala generala, nu mai zic... Desi sunt si cazuri in care s-a ajuns foarte departe, cu o relatie inceputa cu o simpatie intre colegi.
Eu acum am 22 de ani; relatiile la varsta asta sunt pe motto-ul "forever alone". Mai exact: te intelegi cu fetele, sunt super ok, deja umbli doar cu majore si intelegeti amandoi care e situatia, dar nu prea apar fluturasii... La varsta asta, intalnirile cu emotii s-au transformat in simple socializari, cunosti persoane noi cu care te intelegi bine, legi prietenii, dar mai mult nu prea iese.
Ma sperie insa comportamentul femeilor trecute de 30, nemaritate: daca au o relatie cu potential scazut, sau poate chiar cu potential ridicat, dar care inca nu a ajuns la momentul potrivit, trag de ea, strica tot, ca ele vor sa se marite. Si ajung solo in doua treimi din cazuri. Abia atunci incepe nebunia, incearca relatii in graba cu toti libidinosii la fel de disperati, in cazul romancelor, arabi, turci, italieni, si alte natii de bagatori de seama de pe Facebook, cu care nici nu s-au intalnit dar deja streseaza familia ca se marita, ca pleaca... Mai sunt si clasice, care ori strica familii, ori prostesc un looser cu salariu bunicel, dandu-le ceva ce n-au avut de mult/niciodata: o femeie fara obligatii. Mai nasol e ca pana sa isi dea seama de greseala facuta, mai fac si copii...
In concluzie, toti avem dreptul la cateva greseli, care de regula se intampla la varste mici, apoi fiecare actioneaza dupa cat il duce capul, dar conteaza foarte mult si norocul; unii pur si simplu s-au nascut in familiile, localitatile, tarile nepotrivite, pentru a-si indeplini visele.

15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Diferenta este gândirea. Cand esti tânăr iti imaginezi ca viitorul o sa fie roz si nu o sa ai vreo grija, dar cred ca suntem constienti ca nu e asa. Nici eu nu am 20 si nu stiu cat, dar mi-am dat silinta sa am o gândire matura, chiar daca uneori fac pe copila. Mereu m-am gândit ca nu trebuie sa depind de nimeni. Înainte sa iau decizia maritatului si etc (asta peste vreo nu stiu cati ani) mereu am spus, si încă spun ca trebuie sa am o baza. Sa am banii mei, sa am totul asigurat, sa fiu pe cont propriu, si dupa alte chestii. Altele se gândesc "îmi iau unul cu bani si ce feticita sunt" si sunt vai de capul lor dupa.
Chestia e ca la tineretea vede totul roz, dar se schimba.

| DarthRevan explică (pentru anonim_4396):

Mda...eu am 17 happy si m-am schimbat mult laughing. datorita experientei de vaita + un frate de 25 de ani care chiar ma schimbat mult.

| darrio2007 a răspuns:

Aceste diferente, au fost, sunt si vor fi dintotdeauna.Problema este de gandire.Multi copii de 14 sau mai mult deja se cred maturi in toate incercarile vietii.Bineanteles ca pe primul plan este sexul(genul acela care le stie pe toate dar in realitate nu stie nimic). Total gresit. Fara o experienta de viata nu poti ajunge la o anumita maturitate.De data asta ma refer material, spiritual, social etc.Am incercat sa iti raspund la modul general.

| RedBull9988 a răspuns:

Si tu urmaresti Arta Seductiei, nu? laughing)

| RAY a răspuns:

Serios? barbatii sunt maturi? pe bune nu stiam asta, eu n-am vazut multi barbati maturi majoritatea sunt nepasatori, indiferenti, imaturi, disperati dupa sex, le pasa doar de ei

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Nici nu are legătură vârsta.
Sunt copii de 40 şi maturi de 20.
Unde-i logica?
Sunt lucruri care depind foarte mult de stilul de viaţă, comportament, temperament, mod de gândire şi analiză a lucrurilor.
Dar hai să fim realişti...
Până în 20 ani se trăiesc iubirile adevărate, fără interese.
După 20 ani apare conflictul de interese şi persoanele în cauză se rănesc reciproc.
Cu, sau fără voia lor.
Sunt diferenţe pe care le întâlnim şi ne lovim de ele zi de zi.
Dar, totuşi...
Matur te poţi numi doar în momentul în care ai o anumită experienţă de viaţă şi înveţi din greşeli, dar le recunoşti fără jenă.

| DeeaMarry a răspuns:

Ai dreptate. Nu conteaza varsta, ci gradul de maturitate al unei persoane.
Cu toate astea, inca am unele indoieli in privinta baietilor. Nu am gasit niciunul de varsta mea care sa fie suficient de matur.

| Suck a răspuns:

Hai sa-ti zic ceva... nu varsta e cea care ne maturizeaza ci experientele vietii, logic ca daca esti mai in varsta ai mai multa experienta in viata dar asta nu e valabil in toate cazurile, nu poti pune un barbat care in copilarie a fost crescut in puf si acum traieste in puf cu un baiat care a trecut peste multe probleme chiar daca are 16-17 ani, la fel si cu fetele.

| Painkeeper a răspuns:

Am o mica obiectie: 14-18 ani nu e un interval de varsta prea bine gandit. Creierul nu isi poate dezvolta atatea functii in doar 4 ani, iar in cazul in care intalnesti un copil de 12 ani care are viziuni destul de mature despre viata, nu te gandi ca ingana afirmatiile auzite la parinti, sau ca a gasit si dansul un articol pe internet cu care se lauda ca l-a indoctrinat, ci mai degraba gandeste-te cat de eronate sunt lucrurile pe care ni le impune societatea si da-ti seama ca si judecatul dupa varsta este unul dintre ele.
Nu am inteles ceva: "Deoarece la varsta de 14-18 ani nu sti ce vrei si inca esti un copil care nu judeca rational., si e matur complet." Esti de acord cu aceasta afirmatie, sau ai dat-o ca si exemplu negativ, a ceva cu care nu esti de acord? Trebuia sa dezvolti putin partea aceea. Vreau sa spun ca, de fapt, si incardarea adolescentilor in intervalul de varsta 14-18 ani este tot o forma de prejudecata pentru cei mai tineri, sau mai in varsta, care se regasesc mai mult sau mai putin in aceasta categorie.
Exemplele de mai sus nu ne impart neaparat in fete/femei si baieti/barbati, ci mai degraba determina cat de mult am evoluat ca inteligenta, de-a lungul timpului. Astfel, o femeie care asteapta sa fie intretinuta nu este neparat o persoana imatura, cat una saraca cu duhul, ce pastreaza ideea cum ca femeia ar fi o fiinta inferioara barbatului si nu isi poate obtine singura un venit.
In concluzie, nu e de vina imaturitatea, ci prostia.

| shadow72 a răspuns (pentru DarthRevan):

Te-ai schimbat pe dracu'... suntem genetic cum suntem....ca te-ai autoeducat sau ca te-a educat fratele e altceva

| DarthRevan explică (pentru RAY):

Eu nu sunt așa, și fețele zic ca sunt prea matur...

| RAY a răspuns (pentru DarthRevan):

Iarta-ma daca team jignit man, posibil, nu stiu ce sa spun in fine

| DarthRevan explică (pentru FataCuChitaraMunților):

Greșit.eu am 17, îți spun fețele sunt imature rău ele vor distracție... șiunele sunt sși extrem de dramatice acopuri relațiile bune încep după o prietenie bună. Asta cred eu. Odatăce ai un prieten bun., e ușor să intri intr-o relație mai serioasă.

| DarthRevan explică (pentru DeeaMarry):

Eu nu am găsit o față încât să fie suficient de mătură....vezi care e problema

| DarthRevan explică (pentru RAY):

Nuh...Dar îțispun doar...