Are gusturi bune si ii palac relatile pe durate mai lungi nu doar(sex,****)si cam atat
Buna! Un baiat normal, ca toti ceilalti. Baietii nu se caracterizeaza dupa cate iubite au avut inainte.
"a fost doar cu 2 fete "? Ce te-apuca fetito? E perfect normal, ar fi fost chiar daca ar fi avut doar o prietena.
Scumpa mea, BarbiiiGirl, daca nu a avut decat 2 iubite pana la 16 ani inseamna ca ori e mai sensibil ori nu vrea sa se grabeasca si sa isi faca sperante prea repede ca sa franga o inima sau sa-i fie franta inima.Sau poate nu e sigur pe el si nu vrea sa sufere.Mai bine putine iubite si bune decat multe si...(cred ca stii continuarea).Eu te pup si sper ca te-am ajutat!
Pa, Pa! si numai bine!
Mi se pare foarte dragut, inseamna ca nu se uita la toate... " tarfulitele " si ca ii plac relatiile mai lungi + de asta inseamna ca e serios si ca te poti baza pe el ca iubit sau prieten.
Ar trebui sal consideram cum
capsoman
idiot
fraier
sau dinpotriva
stabil
sensibil
etc...
Cum doamne fereste! E nebun! Nu se poate la 16 doar cu 2?! Vai, ce ''ne-cool'' e! (sarcasm)
Il consider un om perfect normal.
Baiatul acela...ar fi putut sa nu fi fost cu nici o fata. Dar ce conteaza? Ce conteaza daca a fost cu o fata, doua, trei sau niciuna?
Are o viata inainte, are timp si de asa ceva. Il consider...un om normal.
Hmmm pai ce sa zic.asta poate insemna mai multe lucruri:de exemplu poate insemna ca este un baiat timid, sau ca se indragosteste greu, sau ca ii este firica sa isi exprime sentimentele pentru o fata.sau pur si simplu nu pre l-au interesat fetele adica avea alte prioritati cum ar fi invatatul...sau nu stiu ce. fundita?