| nicko a întrebat:

O intrebare fetelor (poate si baietilor)! Eram astazi pe strada mai aveam cativa pasi si ajungeam la blocul unde sta o ruda. Aveam casti si am vazut ca o masina incetineste dar nu am bagat in seama, era un baiat am vazut ca vb cu mine, mi-am dat castile si am zis ca e unu' dintr-acestia care flirteaza pe strada, mi-am pus castile la loc si tot se tinea dupa mine si m-am oprit sa vad ce vrea...m-a intrebat daca vreau sa ma duca undeva si i-am zis "Nu merci stau aici aproape " si a plecat.Dar atunci cand m-am uitat la el, m-am pierdut in ochii lui..era asa dulce.Ma gandeam, poate era un baiat de treaba, ca mi-a vorbit foarte frumos dar cum sa ma urc eu intr-o masina straina straight face (ai mei m-au invatat de mica sa nu merg cu nimeni strainlaughing).Dar ma gandeam ca daca chiar voia sa intre in vorba cu mine nu avea altfel cum decat sa se opreasca si sa zica ceva.Ar fi fost vreo fata dintre voi care s-ar fi oprit?
Si baieti, voi ce ziceti, mie nu mi se pare ok ca o fata sa se urce intr-o masina straina.Sau poate voua vi se pare deplasata gandirea mea?!
Mi s-a mai intamplat dar nu am dat importanta, insa azi a fost mai ciudat caci mi s-a parut baiatul perfect(stiu ca nu exista.
Mi-a ramas gandul la el. Poate ignorand asa o sa pierd mereu...

17 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Tine minte ce iti spun si sa ti intre bine in capusorul ala fara nici un pic de minte! Probabil data viitoare cand un baiat care te va acosta din masina ii vei raspunde precum vrea el..si te asigur ca vei face greseala vietii tale!

| nicko explică (pentru VadTot):

Ce naiba?!?!?! De ce fara minte, ca am povestit ce mi s-a intamplat pe strada?

| VadTot a răspuns (pentru nicko):

Pentru ca sigur ti se va mai intampla si atunci poate te vei urca in masina, ..si sigur ajungi la turci"!

| νєησм a răspuns:

Nu merita sa risti indiferent cand te "frumos" e.
Si bine ai facut ca nu ai mers cu el, mi s-a cutremurat piele cand ai inceput sa zici faza cu masina care incetinise si etc.
Ferestete de asa ceva deoarece cine stie ce violatori inumani te pot lua cu japca si te pot arunca in masina si nu mai ai cum sa scapi.
Ai grija, pa:*

| nicko explică (pentru νєησм):

Da da stiu ca trebuie sa ma feresc, dar parea asa inocentlaughing..de ce nu poate un tip dragut sa vina in fata si sa zica "Scuza-ma, da eu te plac"laughing.Ar fi asa usor

| JustMe47 a răspuns:

Gandirea ta nu e deplasata deloc... Nu trebuia in nici un caz sa urci, dar daca ti-a placut trebuia sa-i zici sa coboare sa discutati... http://www.youtube.com/watch?v=QcifNBl7qww

| hässlich a răspuns (pentru JustMe47):

Nu era bun nici asta! Mai ales asta! Putea sa o bage cu forta.Desi eu mam urcat intr-o motocicleta cu unu care nu il cunosteam, spre norocul meu ma plimbat si m-a adus inapoi happyAm 15 ani, dar atuncia aveam 13 straight face

| nicko explică:

A si am 16 ani el parea de 18-20

| FcRb1923Madalin a răspuns (pentru nicko):

Pai inseamna ca esti buna rau laughing
de unde esti?

| nicko explică (pentru FcRb1923Madalin):

1)Eu am pus intrebarea nu tu laughing
2)Nu sunt de unde esti si tu tongue
3)Nu-s buna rau, sunt doar EU
4)Vrei si fundita?laughing

| FcRb1923Madalin a răspuns (pentru nicko):

Niciodata nu cer funda
nu's cersetor si nici nu vreau sa fiu in viitorul apropiatwinking
nu era vorba sa fii de unde sunt eu, eram doar curios
vreau sa vad cum arati puppy dog eyes
si eu ti-am raspuns prin alta intrebare big grin

| neutrino a răspuns:

Pana unde poate ajunge mintea "copiilor".

| T4ny4 a răspuns (pentru neutrino):

Pana unde a noastra se opreste.

| nicko explică (pentru neutrino):

Pana unde poate ajunge?straight face

| Nucreeed a răspuns:

Pai sa-ti spun ce se putea intampla daca intrai in masina aia ..indiferent de cat de dragut ti se parea baiatul...sunt baiat si stiu ce'as fi facut cu tine daca acceptai...te'as fi dus undeva departe la periferia orasului si as fi sunat mai multi prieteni ca sa mi se alature partiului..si dupa aia am trece la fapte.a da si stai lin ca nu cred ca as suna eu toata agenda..pt ca asa n'ai mai pleca de acolo
no hai ca glumesc.dar ai facut bine ca nu te'ai urcat in masina aia big grinlaughing

| nicko explică (pentru Nucreeed):

Cica "sunt baiat si stiu ce'as fi facut cu tine", cum sa zici asta?laughing.Nu m-am gandit niciodata cate ii pot trece prin minte unui baiat,,, infiorator laughing. Merci de raspuns laughing

| c0sminliviu a răspuns:

Mai bine ignori decat sa patesti ceva asculta ce spun parinti daca nu cunosti mai bine nu te urci uneori ignoranta e mai buna ai grija pe viitor