Nu merita sa risti indiferent cand te "frumos" e.
Si bine ai facut ca nu ai mers cu el, mi s-a cutremurat piele cand ai inceput sa zici faza cu masina care incetinise si etc.
Ferestete de asa ceva deoarece cine stie ce violatori inumani te pot lua cu japca si te pot arunca in masina si nu mai ai cum sa scapi.
Ai grija, pa:*
Tine minte ce iti spun si sa ti intre bine in capusorul ala fara nici un pic de minte! Probabil data viitoare cand un baiat care te va acosta din masina ii vei raspunde precum vrea el..si te asigur ca vei face greseala vietii tale!
Pai sa-ti spun ce se putea intampla daca intrai in masina aia ..indiferent de cat de dragut ti se parea baiatul...sunt baiat si stiu ce'as fi facut cu tine daca acceptai...te'as fi dus undeva departe la periferia orasului si as fi sunat mai multi prieteni ca sa mi se alature partiului..si dupa aia am trece la fapte.a da si stai lin ca nu cred ca as suna eu toata agenda..pt ca asa n'ai mai pleca de acolo
no hai ca glumesc.dar ai facut bine ca nu te'ai urcat in masina aia
Gandirea ta nu e deplasata deloc... Nu trebuia in nici un caz sa urci, dar daca ti-a placut trebuia sa-i zici sa coboare sa discutati... http://www.youtube.com/watch?v=QcifNBl7qww
Mai bine ignori decat sa patesti ceva asculta ce spun parinti daca nu cunosti mai bine nu te urci uneori ignoranta e mai buna ai grija pe viitor
1)Eu am pus intrebarea nu tu
2)Nu sunt de unde esti si tu
3)Nu-s buna rau, sunt doar EU
4)Vrei si fundita?
Niciodata nu cer funda
nu's cersetor si nici nu vreau sa fiu in viitorul apropiat
nu era vorba sa fii de unde sunt eu, eram doar curios
vreau sa vad cum arati
si eu ti-am raspuns prin alta intrebare
Mihaela024 întreabă: