| MarisRadu91 a întrebat:

O intrebare intrebatoare, daca ieri am facut sex neprotejat si am finalizat in interior, iar astazi ea mi-a dat sms ca "santa is in town" pot sa stau linistit? sau trebuie sa mai astept urmatoarea perioada de ciclu pentru faza de ieri?

11 răspunsuri:
| hitman_7179 a răspuns:

Eu ti-as fi scris Santa is in bed with your mom

| elComandantee a răspuns:

Să vezi ce-o să vină Moş Crăciun în 9 luni. Ce vrei, băiat sau fată? big grin

| Seducatorul a răspuns:

De ce n-are Mos craciun copii?
Pentru ca-si da drumul pe hornrolling on the floor)))

| LeontinAndrei a răspuns:

Daca ai fost atat de neghiob incat sa ejaculezi in ea este clar ca ai lasat-o insarcinata. Sfatul meu este sa incepi sa pui bani deoparte pentru ca daca nu ai de gand sa o iei de sotie ai sa ai de platit o chestie numita pensie alimentara.

Take care and good luck.winking

| plasticsmile a răspuns:

Daca nu vroiai sa ai un copil trebuia sa mergi fuguta la farmacie sa iei ce trebuie asaaaa...incepe si ia hainute, sa iti traiasca! laughing

| Scarabeul a răspuns:

Logic ca ramane insarcinata, poate face avort dar daca il face numai poate face copii, deci sati traiasca baiatul/fata. daca eram in locul tau ii ejaculam pe fata laughing sau pe sani sau nu stiu oriunde dar nu in vaginhappy

| NnDWtf a răspuns:

Inseamna ca de craciun o sa ai un copil.

| Diiaanna a răspuns:

Daca ieri ai facut sex neprotejat iar azi i-a venit menstruatia este imposibil sa ramana insarcinata. Dar daca vrei neaparat, dupa ce ii trece perioada sa faca un test.

| Luis_Louis_Luis_1995 a răspuns (pentru elComandantee):

Ai Dreptatelaughing

| HueyFreeman a răspuns:

Felicitari ma puta bleaga, ai sa fi tata. Asa-i ca-i bine sa cumperi tigari in loc de prezervative?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca acum cand prezervativele sunt 5 lei si n-aveti nevoie cand o sa fie 100 lei o sa tanjiti dupa ele oh go on Sa am chemi la botez happy