Poartă-te normal, fii tu însuţi şi dacă chiar te place îţi va spune.
Dacă sunteţi pe aceeaşi lungime de undă aveţi şansa să formaţi un cuplu drăguţ.
Pai cum sa-ti explic...
Inceaca sa il faci sa comunice cu tine mai mult si sa aveti chestii in comun!
Cu comportamentul, incearca sa vazi ce fel de muzica asculta side acolo iti dai seama cum sa te compotri cu el. si incearca sa te dai la el sa ii faci ochi dulci sa ii ceri si numarul de telefon...(Desigur, cand ai curajul.)
Salut, in calitate de baiat iti spun ca esti proasta ....si sper sa nu te superi :d.
Da' tu chiar nu gandesti? Un baiat de 21 de ani nu poate sa vrea absolut NIMIC de la o fetita de 15 ani.Tu esti mica, minora crezi ca ar risca sa aiba o relatie serioasa cu tine? In primul rand ce ar zice parintii, prietenii? Sunt prieten cu multi baieti de peste 20 de ani, iar cei care aleg sa aiba iubite sub 17-18 ani nu stau cu ele decat pentru placerea de a le dezvirginiza, dupa ce fac sex le lasa in maxim 2 sapt si pleca dupa alta.Nu pot sa inteleg ce e in capul vostru ....sincer.Tu ai vrea sa fi cu un baiat de 10 ani? Ei bine el ar fi cam in aceeasi situatie.Nu esti matura, chiar daca crezi asta, doar tu o sa ai de suferit din relatia asta. Sper sa te gandesti bine la asta, e normal sa te simti atrasa de el pentru ca este mai mare si poate mai aratos decat baietii de varsta ta, iar el (in cazul in care arati bine) v-a profita de tine cu siguranta.
Mi-a luat el deja numarul, n-am vb la tel fiind ca nu a apucat sa si-l mai incarce si eu una nu il sun ar putea parea deplasat!`dar am mai tinut legatura pe facebook
:* Imi place si chiar nu ascult ...nu imi pasa tot ce vorbeste de rau lumea asta proasta!:*te pup
Lumea-i proastă, ăia care vorbesc de-an ***, dar nu ăștia care îți zic că ar trebui să stai în banca ta. Din motive evidente.
Poti, dar ar fi bine ca, macar pana la 16 ani (mai bine chiar 17), sa fie doar o relatie platonica intre voi. Fii dezghetata si atunci va fi mai sigur ca ii vei atrage interesul.
Daca el are 21 de ani atunci e mai mare cu 6 ani ca tine. Deci pe moment esti cam mica pentru el dar cand vei avea 17-18 ani el va avea 23-24, deci atunci va mai merge o relatie, dar acum nu prea. Chiar daca iti da sperante pot fi numai minciuni, poate sa stea cu tine la vrajeala, baietii sunt foarte smecheri asa ca nu te lasa inselata de ei.
anonim_4396 întreabă: