Ai procedat corect deoarece ea este nehotarîtă si te minte ea se vede cu celalalt poate ca si fac sex si isi bate joc de tine, lasa o uito, ce varste aveti voi tu si fata aceasta?
Este evident ca se da cu zaharelul pe langa tine ca sa obtina note bune sau atentia ta, eventul sa treaca la examenul ala, banuind ca ai putea avea o oarecare influentza.
In orice caz, este socant si totodata ilegal, ca un elev sa predea materia unui profesor si sa detina o asemena functie, daca nu este incadrat ca profesor suplinitor de scoala respectiva.
Buna.Imi pare rau, dar cand esti cu adevarat interesat de cineva iti faci timp.Si eu m-am dus la prima intalnire dupa 2 nopti nedormite de munca, asa varza cum eram. Daca nu o faceam cu siguranta as fi regretat si astazi nu mai eram impreuna.Mi-as fi dorit sa dorm, am atipit pentru cateva minute care s-au transformat intr-o ora si am intarziat, dar el m-a asteptat.Mi-a trecut si somn si tot cand am vazut ca inca era acolo.Asa ar trebui sa fie o poveste de dragoste, nu cu amanari si rasamanari sau scuze mereu.Cred ca e de inteles o data, de doua sau chiar, hai, de trei ori, insa dupa aceea, e clar ca nu este in stare sa iti ofere un refuz politicos.Prin urmare, vezi-ti de drum, vei gasi pe altcineva care sa te merite.
Daca o persoana nu ti ofera ceea ce vrei mergi mai departe
Nu sta pe loc
Poti incerca de cateva ori, dar daca nu merge vezi ti de viata ta si axeaza te pe alte femei care ar fi mai incantate comparativ cu aceasta fata
In cel mai bun caz vei atrage pe cineva care iti va fi pe plac sau va reveni aceasta fata la tine
In ambele situatii ai de castigat
Deci schimba ti putin mentalitatea