anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O întrebare mai delicata.
În urma cu aproximativ 2 luni jumate, am început sa vorbesc cu o fata, prima fata pe care eu am iubit-o cu adevărat, însă nu știu dacă sentimentul a fost reciproc. Ne-am întâlnit la compania unde lucrez. Aceasta companie organizează un curs (o școală) de 2 ani pentru a-și pregăti viitorii angajați. Anul asta am absolvit și eu aceasta scoala, iar din septembrie e înscrisă și ea la aceasta scoala.
Am început sa vorbim după 2 zile în care eu l-am înlocuit pe profesorul lor. La început a fost frumos totul și îmi spunea ca si-a dorit de mult sa vorbească cu mine și ca m-a trimis Dumnezeu în viata ei pentru ca ea nu se înțelege cu părinții și chestii de genul. Pe urma am tot încercat sa ne vedem, ba nu puteam eu, ba ea. Idee e ca mie îmi spunea că nu are timp și ca mereu e obosita, dar cu prietenii ei ieșea destul de des. La un moment dat, am convins-o și ne-am văzut și mi-a promis ca zilele următoare ne vedem din nou, dar ma tot amâna de pe o zi pe alta. Totodată, ea e foarte apropiata de un coleg de-al ei, cu care are și poze postate pe Instagram. Mi-a spus ca nu e nimic între ei, ca nu îl vede ca pe un viitor soț, ca el e doar cel care a fost langa ea până la 2 noaptea când avea nevoie, ca el a rămas lângă ea când nu vorbea cu nimeni și nu s-a depărtat de ea(cum am făcut eu). Mereu îmi spunea ca nu are timp, ca are mereu de lucru și nici sa o sun nu ma lăsa. Am vorbit doar prin mesaje. Zilele trecute am fost din nou înlocuitor la profesorul lor, iar ea era mereu pe lângă colegul asta și el lângă ea(gen când mergea ea undeva, și el și invers). Asa ca i-am spus. Mi-a zis ca nu e nimic între ei și dacă vreau sa înțeleg bine, daca nu gata. Asa ca, eu am decis sa renunț și sa nu mai vorbim.
Ma simt foarte prost pentru ca i-am promis ca voi fi lângă ea, dar sincer nu mai puteam să o știu atât de apropiata de acel băiat. Vă rog să îmi spuneți dacă am procedat corect sau nu. Mulțumesc frumos!

8 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Da.

| dullcat a răspuns:

Buna.Imi pare rau, dar cand esti cu adevarat interesat de cineva iti faci timp.Si eu m-am dus la prima intalnire dupa 2 nopti nedormite de munca, asa varza cum eram. Daca nu o faceam cu siguranta as fi regretat si astazi nu mai eram impreuna.Mi-as fi dorit sa dorm, am atipit pentru cateva minute care s-au transformat intr-o ora si am intarziat, dar el m-a asteptat.Mi-a trecut si somn si tot cand am vazut ca inca era acolo.Asa ar trebui sa fie o poveste de dragoste, nu cu amanari si rasamanari sau scuze mereu.Cred ca e de inteles o data, de doua sau chiar, hai, de trei ori, insa dupa aceea, e clar ca nu este in stare sa iti ofere un refuz politicos.Prin urmare, vezi-ti de drum, vei gasi pe altcineva care sa te merite.

| Violleta2022 a răspuns:

Este evident ca se da cu zaharelul pe langa tine ca sa obtina note bune sau atentia ta, eventul sa treaca la examenul ala, banuind ca ai putea avea o oarecare influentza.

In orice caz, este socant si totodata ilegal, ca un elev sa predea materia unui profesor si sa detina o asemena functie, daca nu este incadrat ca profesor suplinitor de scoala respectiva.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai procedat corect deoarece ea este nehotarîtă si te minte ea se vede cu celalalt poate ca si fac sex si isi bate joc de tine, lasa o uito, ce varste aveti voi tu si fata aceasta?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru vlllaaddd):

Mulțumesc

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Eu 25, ea 19

| Cypru13 a răspuns:

Daca o persoana nu ti ofera ceea ce vrei mergi mai departe
Nu sta pe loc
Poti incerca de cateva ori, dar daca nu merge vezi ti de viata ta si axeaza te pe alte femei care ar fi mai incantate comparativ cu aceasta fata
In cel mai bun caz vei atrage pe cineva care iti va fi pe plac sau va reveni aceasta fata la tine
In ambele situatii ai de castigat
Deci schimba ti putin mentalitatea