| fcfgcghgv a întrebat:

O intrebare pentru baieti! acum ceva timp un baiat vroia nr meu de telefon.bineinteles ca nu i l-am dat. dupa foarte mult timp, abia l-am dat.a fost cv de la inceput.are scanteia aia in privire.ce mi s parut ciudat e ca ma suna doar seara.cica nu are timp ca lucreaza zilnic.chiar si asa mie tot mi a placut de el si am continuat sa ma vad cu el. dupa ceva timp am indraznit si l-am intrebat ce vrea.mi a spus ca nu vrea o relatie cu mine, doar ii face placere compania mea.am simtit ca mi-a dat cineva una in cap.chiar si asa ma suna iesim in oras, cu prietenii lui, chiar de 2 saptamani aproape zilnic.ma laudat la prietenii lui.voi ce parere aveti baieti?

10 răspunsuri:
| Maxnonymus a răspuns:

Cum a spus si el...te considera o foarte buna prietena happy

Răspuns utilizator avertizat
| fcfgcghgv explică (pentru Maxnonymus):

Atunci dc mi a cerut nr de tel? sa fie amicul meu? dar de cate x iesim ma pooopa. pana mea nu stiu dk o pot numi amicitie sad

| fcfgcghgv explică (pentru AiPierdutCelMaiBunIubit):

Poate ma saruta?laughing de sarutat, ma saruta chiar mult.a spus ca ii place de mine, cum arat, etc.nici un baiat nu a trecut prin asta ca sa mi expice si mie?

| Mussette a răspuns:

Cine stie, poate cu timpul te va placea.

| fcfgcghgv explică (pentru Mussette):

Deci sa continui sa ma vad cu el?

Răspuns utilizator avertizat
| Edward121 a răspuns (pentru fcfgcghgv):

... pe mine raspunsul tau ma duce cu gandul ca el doreste o aventura cu tine sau ceva in sens asemanator, te considera prietena, dar o prietena ultra-apropiata :X

| NoRegretsxx a răspuns:

De friends with benefits sau *** friends ai auzit? Daca da ft bine. Asta sunteti voi 2.
Si da. Te poate saruta si fara sa te iubeasca. Wtf te si poate tanana fara sa te iubeasca.
Si da iti cere numarul ca amic, prieten samd. Deci...a da nu sunt baiat, dar nu m-am putut abtine cand am vazut unele raspunsuri.

| fcfgcghgv explică (pentru NoRegretsxx):

Nu stiu daca ar trebui sa ma mai vad cu el.desi imi place sa stau cu el, nu inteleg dc nu vrea sa fie.