| fcfgcghgv a întrebat:

O intrebare pentru baieti! acum ceva timp un baiat vroia nr meu de telefon.bineinteles ca nu i l-am dat. dupa foarte mult timp, abia l-am dat.a fost cv de la inceput.are scanteia aia in privire.ce mi s parut ciudat e ca ma suna doar seara.cica nu are timp ca lucreaza zilnic.chiar si asa mie tot mi a placut de el si am continuat sa ma vad cu el. dupa ceva timp am indraznit si l-am intrebat ce vrea.mi a spus ca nu vrea o relatie cu mine, doar ii face placere compania mea.am simtit ca mi-a dat cineva una in cap.chiar si asa ma suna iesim in oras, cu prietenii lui, chiar de 2 saptamani aproape zilnic.ma laudat la prietenii lui.voi ce parere aveti baieti? deci ca sa intelegeti nu doar iesim, ne sarutam chestii de genu.

14 răspunsuri:
| th00d a răspuns:

Pai uite ce cred eu. mai lasa sa treAca cv timp si o sa ajungi unde vrei adica sa ai o relatie cu el desi e greu de crezutwinking asa am patit si eu cu o fata si dupa 1 an si 3 luni am fost impreuna cu eawinking bineinteles nu a tinut mult dar desi nu mai sunt cu ea, acum tot vorbim zilnic bafta

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Daca el nu vrea ce te opreste pe tine sa ai o relatie adevarata si pentru el sa fi o simpla amica? Doar nu o sa speri intr-o minune din partea lui! Poate omu vrea doar sa se laude si sa arate ce macho e el.

| Miauti a răspuns:

Sincer ii este frica ca nu cumva sa pui tu pret pe ban, sau pe chestia lui sociala. Ma refer ca majoritatea fetelor vor ca partenerii lor sa aiba un statut social bun- adica servici cu care sa se mandreasca.
Mai spune-i odata daca te vrea ca prietena atunci sa inceteze cu saruturile. Sau sa ti spuna adevarul.
Ar mai fi prieten de sex. Sau e gay.

Oricum atat timp cat va intelegeti nu e nimic rau, dar e vb despre sentimentele tale.

| EdiShadow a răspuns:

Eu sunt baiat si-ti spun sincer. Zi mersii ca nu-i ca ceilalti baieti, care vor doar S E X si care umbla cu 10 odata.

Baiatu' a fost sincer cu tine( nu te-a mintit, in legatura cu ceea ce vrea, deci asta este foarte de apreciat) asa, putea sa-ti spuna doar ca vrea o relatie si se ducea la alta in timpu asta.
Ti-a spus sincer, a fost deschis, stie ce vrea, pe parcurs apare si indragostitu', nu dintr-o data, iesi cu el, o sa vezi ca o sa fie bine, apoi poate ajungi unde vrei.

PS: nu trebuie sa-ti cada ceru' in cap, a facut foarte bine ce a facut.

| ImTheBest a răspuns:

Buna... Sa stii ca nu toti baietii sunt la fel lui ii place de tine daca tot va sarutati si iesiti pe afara dar are orguliul prea mare si nu vrea sa vorbeasca cu unele fete el poate cauta numai femei cu bani si siliconate etc. (nu zic ca tu n-ai fi frumoasa fiindca nu te cunosc!) Nu mai continua sa te saruti cu el ca in cel mai scurt timp te va dezamagii! Crede-ma sunt baiat si stiu cum sunt altii! Iti va frange inima si vei plange dupa el asa ca mai bine lasa-l(paraseste-l) si cautati pe altul! daca nu vrei sa fii dezamagita!winking Funda?

| 1cristian1990 a răspuns:

Eu zica sa pui picioru in prag! Spune-i de sentimentel tal si sa nu te mai chiunuie! Spune-i ca vrei o relatie frumoasa, normala, nu sa fi o ''amico-iubita''! E bine ca se afiseaza cu tine dar ar fi frumos daca v-ati tine de mana! Eu zic s-a vorbit deschis ce vrei u de fapt si ce vrea el de fapt!

Răspuns utilizator avertizat
| 4drian a răspuns:

Uite dupa o relatie care a inceput asa m-am insurat si eu....prieteni sapte ani, casatoriti de sase, o fetita minunata de cinci ani. si nu regret...

| Anna0048 a răspuns:

Eu cred că tipul ăsta te place şi nu vrea să te rănească pentru că. nu ştiu. poate el se distrează cu unele şi n-ar vrea să suferi. Ar fi bine să-l întrebi ce vrea de fapt, dacă te vrea ca o amică sau mai mult. şi în caz că spune ca amică, te-aş sfătui să-l laşi baltă. Dar dacă tu chiar ţii la el, ai putea să-l faci gelos cu un alt băiat. şi dacă el e gelos, poate o să fiţi împreunăwinking
Sper că te-am ajutat, eu asta aş fi făcut dacă eram în situaţia ta happy.

| fcfgcghgv explică (pentru EdiShadow):

Stiu de aia imi si place atat pentru ca e matur in gandire...e dragut si nu ma intereseaza altceva.adica banii. vreau pe cineva care sa ma scoata din normal happy

| fcfgcghgv explică (pentru ImTheBest):

Pai si ce sa fac daca ma gandesc tot timpul la el?

| fcfgcghgv explică (pentru ImTheBest):

Mmm il cunosc de app 3 luni si crede ma cand iti spun ca mi a dat lumea peste cap si niciodata nu mia palcut de cineva asa cum imi place de el.numai ca il vad si uit de tot.ma face sa zambesc numai ca se uita la mine.cum asa putea eu sa il las?!

| Blamely a răspuns:

Mai lasă puțin timp să treacă totul va veni de la sine.

| fcfgcghgv explică (pentru EdiShadow):

Mersi sper sa fie asa!