Sincer, nu mi-a fost dor vreodata de vreo fata atunci cand eram „singur si nefericit".
Nu tot timpul pe mine muzica m-a face s-a uit de suferinta daca imi place de fata respectiva desigur ca-mi va fi dor.
Eu nici o data s-a dus si gata ) alta nu are rost frate sa fi trist pentru una care nu te merita fi fericit cu capu inainte e lumea plina si eu eram asa pana acum dar azi mi-am dat seama k nu are rost sa fi trist pentru o...) si vorba lu Alex dai o laba) bafta
Nu am motive pentru care sami amintesc de acea scorpie care ma omorat emotional, dar cateodata imi amintesc cand ascut o piesa trista, dar se duc amintirile
Mai bazdaganie, esti in suferinte?
nu. ceea ce a fost a fost, drept este ca am avut cam cinci relatii in care am primit papuci, si una regreta si dupa mai bine de 10 ani. in rest am cam dat papuci. dar ma bucura cand aud ca nu am fost bun pentru ele si au dat chix la scurt timp bupa aceea cu fat-frumos... mai bine spus deghizatii in fat-frumos. in rest la cati papuci am dar, nu am regrete. si s-a dovedit ca am procedat bine