| antrebarisiraspunsuri a întrebat:

O intrebare pentru baietii pana in 24 de ani. Ba fratilor voi primiti mesaje de la fete? Ca eu am si uitat cand am primul ultima data unul laughing Am 3-400 de vizualizari la story cand pun poza cu mine, strang si ceva reactii, 30-50 dar niciun mesaj. Nu sunt nici cel mai urat dar nici fotomodel. Vreau sa stiu daca doar eu patesc chestia asta sau mai sunt si altii. Ma gandesc asa, ba sunt chiar atat de naspa daca din 400 de fete care mi-au vazut poza nici macar una nu imi scrie?

21 răspunsuri:
| LordCristobal a răspuns:

Eu zic că nu are sens să îți să îți pese de ce fetele respective nu îți scriu.
Nu îți scrie nicio fata deoarece fetele care se pun pe insta caută băieți mai,, șmecheri" și poate nu ești pe placul lor.Cu alte cuvinte pretențiile fetelor sunt cam exagerate.Ori prefera băieți foarte frumoși sau șmecheri din aia ieftini care își afișează stilul de viață pe Insta.
Eu zic sa ai răbdare că poate îți găsești o fata in locul unde îți desfășori activitatea toată ziua.(școală sau la job).Nu are niciun sens sa ai pretenții să îți scrie una pe Insta pentru că marea majoritate sunt panarame.

| StefanIlAreMare a răspuns:

Eu primesc cel putin 10 mesaje pe saptamana, si am tot statisticile tale aproximativ

| Werrich a răspuns:

Când o sa fii interlop o sa sara fetele pe tine.

| alexalx1234 a răspuns:

Pune poze cu tine lângă un BMW sau cum a zis Werrich, trebuie să fi interlop, altfel nici măcar o fată nu îți scrie. Au pretenții uriașe.

| alexalx1234 a răspuns:

La pozele încărcate de tine pe profil îți comentează fete?

| Violleta2022 a răspuns:

Nu te astepta sa-ti dea fetele mesaje, ca nu-i normal si nici sanatos!
Primul pas il fac baietii, daca pana la varsta asta nu ai aflat.

| Saiko10 a răspuns:

Depinde daca vorbesc cu o fata sau nu. de exemplu inainte sa fiu cu fosta si eram doar prieteni numai ea initia conversatiile. nu cred ca i-am scris primul vreodata. dar acum ca nu prea am mai vorbit cu nimeni nu primesc mesaje.

| GambleR40792 a răspuns:

Pai 85% din ele e posibil sa aibă armăsari iar 15% sa nu te placa ....nu ai sa vezi tu asa ceva sa îți scrie ție una

| GambleR40792 a răspuns (pentru alexalx1234):

Apreciez materialistele una care zice un adevăr

| mgtow a răspuns:

Am peste 24... dar iti spun care e problema. Ele asteapta atentie, tu trebuie sa le abordezi. Daca nu iti convine sa le vanezi ai alternative femei sintetice silicon sau TPE pan' la urma si aia e femeie

| denidenisa2139 a răspuns:

Bunaaa....Probabil se uita in fuga si mno

| RAY a răspuns:

1,daca va dau mesaje sunt curve, ușoare, târfe, 2, daca va dau mesaj gata credeți ca o sa facă sex cu voi, 3 daca spui altora o sa o faca curva, deși fetele sunt extrem de urate si disprețuite in societatea asta de tâmpiți, obsedați sexuali, nu ca ele nu ar scrie dar nu vor sa se facă de rahat, mi-a scris aia deci e ușoara, deci e curva, o societate toxica si misogina, apropo cei care fac femeile materialiste sunt urați care doar prin banii atrag sexul opus, lasa naiba ca nu toti care au iubita au vila si bmw sau sunt smecheri de cartier, majoritatea iti gasesc o iubita, dar undeva la 25% sunt prea urati, desi raman mai multe la aia frumosi sau invers mai multe la cele frumoase, 75% iti vor gasi iubita

| EzSimple a răspuns:

Bro eu primesc solicitari de la barbati.

| meli120 a răspuns (pentru RAY):

Bine punctat.
Sincer nu ma asteptam la asemenea raspuns de la tine.
Ma bucur ca nu esti negativist pana in maduva oaselor si gandesti rational.
Masina si vila nu conteaza, oricum se pierd usor, daca persoana aia nu stie sa isi gestioneze bine banii.
Important e sa fie inteligent si sa nu fie lenes, lumea vrea stabilitate in ziua de azi, nu oamenii care sa ii traga in jos pe langa ei.
Masina/vila sau aspectul fizic mostenit nu te incalzeste pentru prea mult timp, cei care merg pe principiul asta divorteaza repede.
Parerea mea e ca mai ai o sa sansa sa gasesti pe cineva, fata de altii de pe aici.

| RAY a răspuns (pentru meli120):

Aspectul fizic este decisiv, el oferă chimia aia si iubirea apoi, dar daca doar prin banii sta x cu tine e clar vrea banii tai, si eu recunosc ca daca ar sta una cu mine ar fi materialista

Poti sa ai un aspect mediocru (ca si tine), si sa ai un intelect unpic peste medie si asta va plusa mult.
Am un aspect mediocru si eu, deci nu are sens sa te mint. Am avut noroc ca am avut parte de persoane sincere in jurul meu, imi stiu minusurile, de aia nu sunt complexata la varsta asta.
In viata faci tot ce tine de tine, daca nu poti atrage printr-un aspect extrem de frumos si iesit din comun, o da-i pe inteligenta sau cariera. Banii mai sunt o varianta, dar si mie mi se pare o prostie.
Personal pe mine ma enerveaza cand barbati incerca sa rezolve orice prin cadouri sau bani (probabil au pareri ca toate sunt materialiste), nu as accepta asa ceva, e sinonim cu esti fraiera si incapabila.
Aspectul fizic e atractiv, dar daca nu poate scoate nimic interesant pe gura, se cam termina repede tot interesul.
Referitor la materialiste, din punctul meu de vedere se citesc usor, doar dragostea sau aspectul te pot face sa ignori semnele.
Daca acea femeie nu executa nimic (se vede in disponibilitatea ei si in raspunsurile rapide la mesaje), nu are niste obiective in viata la care lucreaza, este oarecum evident ca vrea sa traiasca de pe banii barbatului.

| Emma30555 a răspuns:

De ce nu le dai tu mesaje? Adică nu tuturor doar uneia care îți place ție. Ce sens are sa aștepți mesaje de la fete, ce câștigi cu asta? Poate sa nu ți placa nici una. Orientează te tu către o fata care îți place și încearcă sa o cunoști.

| Adolf8 a răspuns:

Nu! Nici nu doresc!

Eu dacă slăbesc as arata mai bine la fata, acum e pătrată din cauza grăsimi faciale

Pai ala ar fi singurul minus vizibil la tine din poza. Go for it then.

Când eram adolecent îmi amintesc ca fetele ma plăceau mai mult primul sărut l-am primit, apoi cu o nebuna