Un singur cuvant pentru intrebarea asta : Hormonii...Cauta pe net despre ei si vezi ce efect au asupra barbatilor in special!
Eu nu mi-am inselat niciodata iubita si nici nu as face-o vreodata. Cred ca cei casre fac acest lucru o fac ori din onoare, adica ca sa se simta ei cat mai cocosi si sa se poate lauda, ori pentru ca nu iubesc cu adevarat, ori pentru ca iubita/sotia nu ii mai sadisface sau pur si simplu pentru o experienta noua. Oricare ar fi motivul:E gresit!(parere personala)
Ceea ce va face si pe voi sa va inselati iubitii sau sotii. Fara suparare dar din cate am auzit fetele/ femeile sunt mult mai cu**e decat barbatii, fara suparare. Nu ma refer la tine dar vreau sa spun ca exista mai multe cazuri care le implica pe femei.
Grasimea,putoarea si vaginul uscat (pentru mine intrebarea este : ce v-ar face sa va inselati iubitele)
Grasimea? Tu ai insela-o doar pentru ca are niste kile in plus? Pai la ce o mai ceri de sotie, de prietena sau mai stiu eu ce alt gen de relatie ti-ai dori. Nu-i mai bine sa o lasi in pace sa-si gaseasca pe altul care s-o aprecieze asa grasa cum e?
Nu ai inteles..eu nu vorbeam de cateva kile in plus. ma refeream la situatia in care din asa: http://www.google.ro/......tp?/imgres asa: http://www.sodahead.com/......n-2689331/
Am reusit sa vad doar a doua poza. In primul rand ca nu cred ca te-ai cupla cu ea fiind asa decat daca ai fantezii legate de femei supraponderale. In al doilea rand, daca ea se ingrasa pe parcursul relatiei, tu stiind-o slaba., atunci du-o la un doctor si vezi cum poti sa o ajuti. Daca nu vrea, atunci mai bine o lasi decat sa o ranesti.
De fapt mai bine as rani-o decat sa o las in pace. de ce? pentru ca sunt un nenorocit si imi place sa fac oamenii sa se simta prost. plus tu nu ai inteles ideea mesajului anterior. am zis " din asaimagine cu femeie care arata foarte bine) sa ajunga in asa (imagine cu femeie supraponderala)"
Si eu ti-am spus ca n-am putut vedea prima poza.Deci n-aveam de unde sti din ce in avea sa ajunga. Tu n-ai de unde sti de ce a ajuns asa, n-ai de unde sti cat de adevarata poate fi informatia. Daca vrei iti spun eu altceva, ce am vazut la tv. Un cuplu, el schilod.ea supraponderala.Ce se intampla? El o hranea exagerat pentru ca ii placeau femeile supraponderale. Pentru sex, bineinteles.Ea, iubindu-l prea mult manca in prostie pentru a nu pierde niciun gram.Din iubire banuiesc.Caci constienta nu era. Nebun sa fi, ca sa cazi de acord la o asemenea invoiala. Ei in scurt timp ii va sta inima in timp ce perversul nenorocit isi va cauta alta.
andradaaa_2723 întreabă:
Mutubal întreabă: