Pai asta e un clasic fetelor, spun din experienta. Cred ca avea nevoie de putina agitatie in viata ei, o situatie pe care ea sa fie stapana. Doar atat. Ai fost folosit, dar nu e nimic rau in asta zic eu.
Am realizat si eu ca am fost folosit, daca stai si te gandesti e destul de rau, mai ales daca iti placea de aceea fata. Totusi astept mai multe raspunsuri.
Pentru bani. Poate te-a parasit pentru ca a gasit unul mai bogat ca tine
Daca ma iubea nu se baga peste 4 zile cu altul, si imi dadea si un motiv serios pentru care a facut lucrul acesta 2 seri la rand. Mai astept pareri.
Citeste de 2 ori inainte de a da un raspuns retardat. Nici macar nu am fost impreuna, si nici nu i-am cumparat ceva. Doar m-a chemat afara 2 seri la rand si ne-am sarutat, atata tot.
Pai atuci poate tea folosit pentru ca sa-l faca pe asta gelos sau as reiasa ca este indiferenta doar ca sa se puna cu el...
Nu are cum sa fie asa, nu il cunosc pe el, nici el pe mine... si nici nu cred ca i-a spus despre asta. Vreau sa stiu motivul pentru care a facut asta, si nu stiu care poate fi, pana acum doar raspunsuri care nu au treaba cu ce s-a intamplat.
Poi daca ai putea fi mai explicit in sensul de a descrie totul cum a fost ai putea primi raspunsuri mai bune...cum ar fi :de cat timp va cunoasteti...cati ani aveti, cinei tipu ala, cum ai aflat ca so pus cu ala,,, etc