Vrei probabil un raspuns sincer.E normal, inainte de toate vezi aspectul exterior al omului, asta e vizibil, iti sare in ochi. Incearca sa te pui in locul oricarei alte persoane si vei gandi exact la fel.
Ai fi ipocrit ca om sa spui ca intai vezi atitudinea, comportamentul, inteligenta, bla, bla, ale persoanei de langa tine. Asta e fals si oricine sustine asta minte.
Evident ca persoanl nu pot sta langa un om care doar arata bine. Cand stai langa un om doar din motivul asta(fie ca recunosti sau nu) esti superficial.
Sincera sa fiu pima data cand vezi o persoana la prima vedere te uiti la aspectul fizic in primul rand, iar dupa sa incepi sa-l cunosti pe el. sa-i cunosti persoanalitatea si sa-ti dai seama ce fel de persoana e si dupa sa decizi daca i poti spune ca il placi sau nu ( parerea mea )
Paii...
eu personal nu as refuza/accepta nicio persoana bazandu-ma doar pe fizicul acesteia.
În primul rănd mă uit și mă întreb de ce n-ai semne de punctuație? Măcar o virgulă între fete și câte.
Oi fi eu mai răutăcioasă, cine știe?
Pai cred ca mai toate ne uitam mai intai la aspectul fizic. Adica totusi, nu ai putea sa te uiti nici la vreun urat oarecare. Conteaza putin si asta, no?
KatiMe27 întreabă: