| AndruCriistina a întrebat:

O intrebare pentru fete. Daca voua va place de un baiat, sunteti ca si obsedate dupa el, ce a-ti face? Si el sa aiba si iubita..Eu,una pot spune ca sunt indragostita de un baiat, dar problema este ca, cred ca are iubita... spun chestia asta pentru ca am vazut comm-uri, like-uri, etc. acest lucru ma deranjeaza extrem de tare, nu vreau sa ii spun sau sa ii arat lui ca ma doare sau ca tin atat de mult la el, dar nu vreau nici sa il pierd. Inca un lucru, eu stau in Spania si el este in tara. vara ma duc in Romania, credeti ca ar merita cand ma duc sa il caut? Sa ii zic cat tin la el, chiar daca are prietena? Macar spuneti-mi ce sa fac, sa il uit sa nu il uit? Practic, il iubesc.

21 răspunsuri:
| MMAV a răspuns:

Acum eu nu-s fata dar cred ca mai bine ceri sfaturi de la un baiat pe tema asta eu zic asa daca tu erai cu el merita si daca si incredere in el dar daca nu nu! Nu itit pot da un raspuns clar dar fii atenta sa zicem asa, daca ai fi in locul lui ce ai face? In plus fa ce crezi ca e de cuviinta si ca e bine dar sa nu sufere nimeni din trei!

| MiruD a răspuns:

Sincer? Nu se merita sa incerci. Pentru ca, avand in vedere domiciliul tau si al lui, i-ai strica si lui relatia si nici nu puteti sa aveti o relatie normala.
Incearca sa il uiti. Si te sfatuiesc sa nu te bagi intre ei, pentru ca nici tie nu ti-ar conveni sa se bage alta intre tine si iubitul tau, si sa va desparta. E cel mai urat lucru.
Lasa-i sa fie fericiti impreuna.

| Danysan a răspuns:

Practic esti atrasa de el Iubire e altceva e mai Complexa.Simti ceva pentru el dar trebuie sa dai dovada de Demnitate si sa iti vezi de ale tale pentru ca nu e oki sa te bagi Inre ei. Daca pe Viitor o sa fie singur suna-l si spune-i tot ce simti pentru el si daca o sa ramana Placut sur prins o sa te caute.Asta ca, cred ca are e aiurea -de ce nu vb cu el deoarece e posibil sa nu aiba.Baietii difera si unii poate vb cu fetele care le sunt mai apropiate cat mai deschis, ba chair fac glume, sau vb de :hai sa o facem.cand ne-o tragem dar spuse la baza. Incearca sa nu mai Interpretezi vb cu el si vezi ce spune.

| aaalinutzza a răspuns:

Pff, pai sa stii ca este o vorba foarte buna: ''Fie roata si patrata tot se intoarce ea odata!'' deci din punctul meu de vedere nu e frumos sa te bagi intr-o relatie! Poate ei se iubesc.
Deci sa presupunem ca reusesti sa ii desparti, dupa ce faci acesta miscare si el nu are nici o atractie pentru tine? :O
Te inteleg ca poate te-ai ''indragostit'' de el, sau de fizicul lui, dar nu cred ca merita asteptare sa il vezi o luna din 12! si sa te mai si astepti sa ramaneti fericiti pana la adanci batraneti!
Bye >big grin

| AndruCriistina explică (pentru MiruD):

Hei nu stiu sigur daca are iubita, si oricum daca ar avea nu m-as baga intre noi, nu sunt atat de '' curva ''. Eu m-am referit de exemplu ca daca ar avea ar merita sa ii spun ce simt si dupa il las in pace

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Din momentul in care are o relatie, ai o singura solutie: sa taci si sa nu spui nimanui asta. gandeste-te ca el ar afla si ar suferi, nu poti sa faci asa ceva, daca spui ca il iubesti. daca vreodata va fi singur si disponibil, ii vei putea spune atunci, dar nu ai voie sa ii spui cat timp are o relatie. iubirea e darnica, nu e egoista, mai bine sa fie el fericit decat trist.

| Macryna a răspuns:

Nu merita deloc si cred ca nu esti indragostita hai sa-ti zic o chestie daca vara vii in Romania stand in preajma lui ai inceput sa-l placi nu chiar iubesti sti si cand ai plecat te-ai tot gandit la el si sentimentul a ramas neschimbat parerea mea nu esti indragostita doar tot mentii acest sentiment ca-l placi, nu erita sa-l cauti sa-i zici sunt si alti baietii care poate chiar mai buni happy

| DeathReaper a răspuns:

Sfat: Nu lasa niciodata un baiat singur, iar tu sa fii plecata nu stiu unde. Va avea dubii, nu isi va stapanii dorintele, il vei rani si mai mult cand nu esti aproape si nu poti sa stai cu o persoana doar 3 luni pe an.

| AndruCriistina explică (pentru aaalinutzza):

Asta m-am gandit si eu ca o relatie la distanta nu prea merge, dar daca eu as ramane definitiv in tara? care este si probabil ca anul asta sa raman definitiv acolo, oricum nu imi place sa ma bag intre relatii, dar mi-ar place sa stie si el cat il plac, si dupa el stie ce are de facut. Eu asta vara am stat cu el, si stiu ca inca ii mai plac cat de un pic. Si de actuala lui iubita sau nu sunt sigura daca are sau nu, pot spune ca prin decembrie am avut cu el o discutie pe fb in care mi.a dovedit ca nu prea ii pasa de ea, deoarece i-am zis '' am vazut ca ai si prietena'' si el mi-a raspuns '' da dar laso pe ea acum, mi-e dor de tine''. dupa stiu ca s-au despartit, si atat

| AndruCriistina explică (pentru Brigaela):

Da, stiu. Faza este ca nu stiu sigur daca are iubita. Chiar a postat aseara o poza pe Facebook '' i choose to be happy '' in care fata care eu cred ca este impreuna cu el, ia comentat '' zau? '' si el ia pus '' evident ''. nu stiu ce sa cred. dar oricum mersi de sfat, si cred ca o sa il iau in considerare

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Vezi daca are un prieten mai apropiat, intreaba-l pe el

| AndruCriistina explică (pentru Th3AbSinTh3):

Un prieten mai apropiat? dupa ala i-ar spune uite ma ce m-a intrebat fata asta ca daca ai iubita, si dupa cad eu prost. asa ca nu.
mersi oricum

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru AndruCriistina):

Intereseaza-te, daca il iubesti inseamna ca il cunosti foarte bine, deci probabil aveti multe cunostinte comune, este o persoana despre care stii foarte multe, cum sa nu stii cu siguranta daca are o relatie. Nu e unul de care iti place intamplator, e un barbat pe care il iubesti, alaturi de care ai petrecut mult timp (chiar daca fara sa fiti impreuna) inainte sa ajungi in stadiul asta.

| Th3AbSinTh3 a răspuns (pentru AndruCriistina):

Ask n-are? laughing

| unknøwn a răspuns:

Jos bluziţaaaa mon chéri!

| AndruCriistina explică (pentru Th3AbSinTh3):

Nu are laughing

| MiruD a răspuns (pentru AndruCriistina):

Nu. Dupa parerea mea, nu s-ar merita sa ii spui. Ce ai rezolva? Il tulburi mai tare.

| Alcyon a răspuns:

Daca esti decisa sa ramai in tara fa o incercare. Daca nu, lasa-l in pace.

| ElenaDanielaE a răspuns:

Nu merita sa incerci!
Distanta este mare, iar el are iubita!

| sofisis a răspuns:

Indiferent daca are sau nu iubita va despart 3000 km. Tu poti veni aici in fiecare weekend? El poate merge acolo in fiecare weekend?
Daca nu, las-o balta. Nu e relatie...e ceva de mai bine n-ar mai fi.

| denyemy a răspuns:

Incearca, chiar si o perioada scurta daca sunteti impreuna macar iei o decizie, ori incercati amandoi ori ti-l scoti din cap.