| alinutzu_6299 a întrebat:

O intrebare pentru Fete

Fetelor voua cum va place sa fie un baiat inalt sau scund de exemplu eu am 1.86 (cam inalt cei drept)cam cat credeti ca e inaltimea ideeala?

Scz greselile gramaticale

11 răspunsuri:
| Sweetie_Andrada_1983 a răspuns:

Pai nu depinde numai de inaltime. depinde si de cum te comporti cu fetele si cat de frumos esti. acum nu stiu ce sa iti zic dar asta este parerea mea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Serios.ce intrebare e asta?laughing cui sa-i placa un tip scund?rolling on the floor mie imi plac baietii cam de 1.80, deci nu sunt f inalta( 1.65). Sunt penibile cuplurile in care e fata mai inalta sau sunt aproape egali..parerea mea.

| MangekyouSharingan a răspuns:

Toate prietenele mele erau mai inalte cu un cap ca mine laughing

| Raluca458 a răspuns:

Depinde de fiecare fata...La unele le plac baieti scuzi, iar la altele baieti inalti

| Ananas2 a răspuns:

Daca fata e inalta ii plac baietii inalti. daca e mica ii plac baietii mici.winking [ eu am 1.75 si 1.86 mi se pare oke]

| Mihai118 a răspuns:

Stai linistit, inaltimea nu e o problema... Eu am 1, 92 si nu am avut plangeri laughing si nici nu m-am gandit ca asta ar fi vreun dezavantaj, din contra e altceva cand o fata poate si ea sa poarte tocuri (ori cat de inalte) ca tot nu te depaseste... Parerea mea e ca baiatul trebuie sa fie mai inalt decat fata.

| alinutzu_6299 explică (pentru Sweetie_Andrada_1983):

Stiu... asta e normal inaltime e pe ultimele locuri dar am tot vazut pitici ba dar pitici pe la 1.55 cred si stateau cu palugi laughing

| alinutzu_6299 explică (pentru anonim_4396):

Eu unu vad fetele mai tot timpu cu piticani si de aia credeam ca e sezonu piticilorlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e sezonul piticilorlaughing
Cred ca fetele nu isi aleg prieteni doar dupa fizic. Conteaza si altceva, poate unul sa fie perfect din punct de vedere fizic dar daca are un caracter urat degeaba.

| anonima3389 a răspuns:

Mie imi plac baietii potriviti si nu foarte inalti fata de mine.pt ca ma simt aiurea daca e mult mai inalt decat mine...si plus de asta imi place si sa domin intr-o relatie...ma simt inferioaara daca baiatul de langa mine este prea inalt sau cu super muschi pe el, mai bine sa fie potrivit.

| diana99999 a răspuns:

E mai bine sa fii mai inalt, pentru ca daca fata se incalta cu pantofi cu toc si o sa fie mai inalta ca tine, cred ca o sa te simti stanjenit...winking