| TLF92 a întrebat:

O intrebare pentru fete m-ar ajuta niste sfaturi de la voi daca sunteti binevoitoare. Cum, necum, voi avea ocazia sa intalnesc o fata prin cineva care este in aceiasi situatie ca mine singura de ani buni de zile eu avand 28, ea 25 pe acolo. Exceptand, mania mea a jocurile de noroc pe care in mod sigur nu ar trebui sa o dezvalui, cam ce subiecte ar trebui sa abordez cu ea, ca sa nu o plictisesc, sa nu ii pierd interesul fata de mine! Mentionez ca tipa e profesoara, e o idee buna sa ma invart in cercul ei de discutie cum ar veni? Nu am chef de caterinca, m-ar ajuta un sfat, probabil o ultima sansa sa nu MOR SINGUR PENTRU TOTDEAUNA happy Si inca ceva ar trebui sa vin imbracat mai lejer sau la costumlaughing

7 răspunsuri:
| TLF92 explică:

Esti amuzant happy si un nas rosu pe poola gen

Răspuns utilizator avertizat
| TLF92 explică (pentru Violleta2022):

Care foste iubite laughing)), mersi de raspuns

| TLF92 explică (pentru Violleta2022):

Din ce mi-a zis respectivul el mi-a zis ca nu am sa o plac eu pe ea, zic oricum nu conteaza asta vreau sa vad cu ochii mei ce standarde ar avea fata in materie de baieti daca zici ca e cam uratica, sa inteleg de ce e singura laughing)

| Adry05 a răspuns:

Păi să o întrebi despre materia pe care o predă, de ce a ales materia asta, de ce a ales să fie profă, dacă-i plac copiii, să povesteasc întâmplări ciudate sau amuz de la școală cu părinții/copii, despre viața ei, copilărie...tu despre jobu tău și tot așa.
depinde unde ieșiți, eu zic să iei o cămașă și blugi dacă nu e un eveniment formal

| TLF92 explică (pentru Adry05):

Nu sa zic asa marele event are loc in casa prietenului soramii ceva de genul, ma duc asa gen sa vad daca iese sau nu

| TLF92 explică (pentru Adry05):

Ca m-a intrebat masa odata ca de ce sunt singur de atatia ani, chiar is satul de faze din astea, nu inteleg de ce unii oameni considera ca in ziua de azi daca vrei o relatie trebuie sa iesi doar afara gen, bine se intelege secolul 20, nu-s cu noutatile la zi in sec 21