| One94 a întrebat:

O intrebare pentru toata lumea. Sunt eu singura care crede ca barbatii/baietii din ziua de azi sunt mult prea feminini?laughing
Adica cand ma plimb pe strada,vad barbati mai pensati ca mine,imbracati multicolor,si care se dau cu o gramada de parfum care miroase asa foarte dulce.
Mai mult, observ ca in jurul meu ca barbatii se vaita mai mult ca femeile mai ales cand e vorba de o raceala ei fac din asta Holocaust!
Si sincer acum ei nu se gandesc la faptul ca unei femei ii trebuie un,, real man " nu un barbat care sa fie mai fetita ca ea?laughing

Răspuns Câştigător
| calmopenmind18 a răspuns:

laughing dar tu ai vrea un om al pesterii care sa duhneasca si sa se ofleasca florile pe langa el, sa mearga la vanatoare, si sa plimbe oile?
Acum serios si sincer si eu m-am gandit la asta si da e adevarat dar asta este evolutia. Barbatii ofera ceea li se cere.

Exagerezi putin. laughing Realitatea... barbati care se rad pe burta picioare, unii se pudreaza, isi dau cu lac pe unghii, se penseaza(nu ca ar fi rau asta dar... nu in stil gay).

O facem pentru ca ni se cere si trebuie sa ne ocupam timpul care era candvaocupat de vanatoare... pescuit, razboi stii tu, treburi de barbati. Trebuie ocupat in un fel.

Raspuns final: EVOLUTIA

28 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Prea multi metrosexuali...iar fetele adora tipul asta de baieti "pensati, epilati pe picioare/maini etc".Mie imi e sila de baieti de genu`...

| regeleromaniei a răspuns:

Pai din cauza femeilor devenim asa, pentru ca le plac sa fim sentimentalisti si sa fim cat mai draguti. Si daca incercam sa fim BARBATI avem parte de certuri si alte treburi de astea. Oricum urasc chestia dar asta e, daca vreau sa fiu mai dur nu am parte de prietena/iubita.

| Demonull a răspuns:

Hm pai se da cu parfum ok.ce nu e bine? dar cand duhneste ca badea Vasile de pe campul muncii a transpiratie de aia de cal e bine? Bine cu pantalonii stramti si colorati nici eu nu ma impac.dar e la moda „Solcan„ Si pensatul e perfect normal dar sa nu exageram cu el.si epilatul pe picioare ai dreptate nu e normal.dar in anumite zone e necesar de acord? sunt unii cu floace de alea mai mari ca in cap pe sub brat si na...E adevarat barbatii/ baietii au devenit putin mai ingrijiti nu feminini. excludem cum am precizat mai sus pe cei care adopta moda „Solcan„ happy

| TheBirdOfTheHermes a răspuns:

Măcar știi pe viitor cu cine poți purta o discuție decentă.
Eu pe fiecare zi văd cocalari din ăștia și primul gând pe care mi-l fac e să-i evit.

| Rebecca009 a răspuns:

Societatea e intr-un proces continuu transformare. Si mie mi se pare o tampenie. Un barbat trebuie sa fie masculin si o femeie trebuie sa fie feminina. Am calatorit prin tari occidentale si pot spune ca acolo totul e dat peste cap. Vad barbati efeminati, sau metrosexuali cum le mai spun unii, iar de partea cealalta vad fete/femei imbracate in haine largi, gen hip-hop, sepci pentru baieti si accesorii masculine. Cateodata ma amuz pe seama lor. Lumea aceasta devine din ce in ce mai confuza si mai abstracta, si prostii numesc asta "diversitate". B.itch please!

| mekage a răspuns:

Toti trebuie sa incercam din toate dar totul e cu masura. daca mai ai si tu un blug colorat sau te dai cu un pic de parfum asta nu strica..si in faza cu epilatul si asta sunt de acord. la multe fete nu le plac sa simta par

| Auslesse a răspuns:

Stai linistita! eu acum 2 luni, am vazut, intamplator, un baiat "fata"...laughing...adica,baiatu` era pensat. epilat pe maini si pe picioare(l-am vazut asta-vara, era in tricou si pantaloni scurti).+ ca era dat cu lac pe unghii.
deci, nu-i o problemalaughing

cat despre vaitat, asa e! unii baieti se vaita mai rau ca fetele!

| Maryaaaaaaa a răspuns (pentru Rebecca009):

Una e sa fi afemeiat si alta metrosexual! Unii barbati metrosexuali pot fi si afemeiati si invers dar nu e obligatoriu!
Sau ma contrazici?

| Rebecca009 a răspuns (pentru Maryaaaaaaa):

Am scris EFEMINAT nu Afemeiat. E o diferenta mare. Cred ca ai nevoie de o pereche de ochelari.

Extraordinar! Ai dreptate domne! Am nevoie si de altceva nu doar de o pereche de ochelari! Ce zici?

Ce sa zic? De ce anume mai ai nevoie?

Era o gluma domne! Doream sa fac conversatie cu o fata!

Esti fata sau baiat?

Fata domne! Ce te face sa crezi ca sunt baiat?

Daca esti pe invers iti zic de pe acum ca ai gresit adresa...

Claar! Asa ziceam si eu!

Hai pa.

Numai bine!

| Vladde a răspuns:

Clar, e plina lumea de "papusei" ...ne ducem dracului...

| One94 explică (pentru calmopenmind18):

Pfff cine zisa ma nene ca vreau un oier sau un om al pesterii?laughing

,, O facem pentru ca ni se cere si trebuie sa ne ocupam timpul ''.
Aha si vrei sa spui ca in final o sa avem parte de niste mici Cinderella cu aspiratii de Diva care fac din totul o drama?
Nice viitoru suna binelaughing!

| One94 explică (pentru Demonull):

E foarte ok ca va dati cu parfum si nu duhniti, dar voi va luati niste parfumuri care miros foarte dulce si va mai dati si cu mult de cred ca fuge si musca tete laughing

| One94 explică (pentru regeleromaniei):

Sa fii sentimentalist nu inseamna sa te comporti ca o diva (mai rau ca prietena ta) ci nu stiu sa te intereseze si problemele ei si sa nu fi egoist.
,, Si daca incercam sa fim BARBATI avem parte de certuri si alte treburi de astea'' - Ma depinde acum, nu e nimic rau daca iti spui punctul tau de vedere, da sa nu dai in nesimtire (ca intr-adevar atunci ai parte de certuri).

| calmopenmind18 a răspuns (pentru One94):

SIncer m-am gandit la un viitor sumbru pentru barbati crying. Ca in stup cu albinele... 1 trantore pentru geneza si atat. Pai uşor uşor femeile au început să preia puterea. Studiile arată ca devin mai inteligente decât bărbaţii, ocupă posturi din ce în ce mai bune şi în familie... tata e la muncă doar un străin pentru copii şi în plus bărbaţii au jucării şi cand sunt mari laughing doar ca valorează 200 de mii de euro si au 300 de cai putere. Femeile la 9 ani caută filosofie I don't want to see. Deci laughing femeia la putere!

Apropos tu la ce bărbat visezi?

Hmm pai sa fie increzator in propriile forte, sa fie inteligent(adica macar sa stie sa poarte o conversatie), sa ma faca sa rad si nu stiu sa ma surprinda in fiecare zi cu ceva noulaughing

Adică tu vrei un mediocru încrezut care să nu ştie ce e aia modestielaughing ţi-l dau pe fratele meu big grin. Mă pun naş numai să mă scapi de el big grin!

| Demonull a răspuns (pentru One94):

„voi„ fiecare foloseste ce este pe piata si ce ii place.

Da ce esti tu mah agentie matrimonaialatongue?
Da merge cati ani are?laughing

20... pentru detalii sunaţi la 0763 22 22 22 laughing(glumesc doar). Revem=nind la oile noastre... a am uitat trebuie să împuşc găinile lu` vecinu` ca să redevin bărbatlaughing ca stră stră bunicu:X.