Eu si cei culturalizati si spiritualizati asemeni mie sigur nu, dar daca te uiti putin pe la unii "sportivi". ai sa gasesti o gramada, si cred ca nu doar sportivi!
Normal, daca tipa e super buna si are si ea un mic defect si anume prostia, acum nu trebuie judecata prea aspru, pai nu?
Acum depinde si ce fel de prostie e ca daca se poarta ca o taranca sigur nu as sta cu ea
In nici un caz. Degeaba are de toate dar nu poti avea o conversatie cu ea pentru ca este mai putin educata(am folosit acest cuvant pentru ca "proasta" mi se pare un cuvant jignitor).
Acuma depinde. sincer daca arata bine, forme beton etc, da asi umbla. pentru ca nah daca e proasta poate obtin ceva de la ea si nu e neaparat sa fie o relatie serioasa.o tura 2a si gata.asta din punctul meu de vedere.fiecare e cu parerea lui si cu gusturile lui
Nu tocmai,dar daca ai sta cu acea persoana s-ar schimba, daca este vb de tine, poti sa te schimbi alegand baiatul potrivit
Nu in nici un caz pentru mine fetele nu trebuie sa fie perfecte trebuie sa fie destepte si cu picioarele pe pamant
Beatricel întreabă:
BloodyDress întreabă: