Sincer? si mie imi place de un coleg, dar nu ii prea pasa de mine, eu sincer nu pot sa scap de gandul care e mereu la el...
Daca nu te place, e aiurea. Iar ca sa insisti, nu stiu unde ar putea ajunge asta. Cel mai bine e sa-ti indrepti atentia catre altcineva, altceva. Pentru ca daca tot stai sa te gandesti la ea, mai rau iti faci. Uita-te in jurul tau: chiar nici o fata nu te place? Poate ca o simpatizezi si tu, insa tot gandindu-te la colega asta a ta, nu vezi ce e in jurul tau. Asa dintr-o data nu poti sa n-o mai iubesti, insa incet incet, incearca sa ti-o scoti din cap, daca ea nu te place, mai sunt si alte fete, mai ok ca ea, doar trebuie sa le vezi.
Incearca sa iti iei gandul de la ea. Ocupa-ti mintea cu orice altceva si cand te trezesti ca te gandesti iar cauta repede altceva de interes. (o melodie, o gluma, o faza amuzanta etc.) Ajuta si daca nu o vezi pentru un timp dar e cam greu daca sunteti in aceeasi clasa. Ca sa nu o ignori sau altceva de genu (presupunand ca nu iti doresti acest lucru) ai putea incerca sa te uiti in alta parte cand ii vorbesti sau sa dai impresia ca te uiti la ea dar sa privesti "dincolo" de ea. Cestii de genu. Ideea e ca trebuie sa te departezi de ea intr-un fel sau altul si cand iti va trece. pai..nu te mai opreste nimic Sper ca am ajutat...cat de cat. Daca nu, poti incerca sa ii gasesti punctele slabe si sa iti spui ca datorita acelor lucruri nu este o fata potrivita sau ceva de genu. Succes!
Hey
Am eu o solutie..era un citat "Daca vrei sa nu iti rupi inima, prefa-te ce nu ai una"
Daca chiar ai tot incercat si nu te place, nu-i nimic, autosugestioneaza-te. Incearca sa o uiti, fa-ti alta iubitha
Foarte simplu...gandeste-te spre exemplu ca poate daca ai fi cu ea peste ceva tmp poate vezi o fata mai speciala... poate are un motiv pentru care nu te place.gandeste-teSucees:*:*
Din proprie experienta pot spune ca treaba cu colegele nu prea merge.Incearca alte fete din alte grupuri.Nu-i un capat de tara.
beausingurlamasamea întreabă: