In momentul in care ai avut tu contactele sexuale neprotejate, fertilitatea ta se afla la nivele scazute, ovulul care ar fi putut fi fecundat "imbatranise" si organismul tau se pregatea sa-l elimine, drept pentru care ai avut menstruatia din 31 ianuarie.
In concluzie,calmeaza-te,insarcinata nu esti, poti face cate trei teste de sarcina pe zi.
Dar, de acum incolo, foloseste prezervativul, te scuteste de nopti nedormite si cosmaruri!
Daca ti-a venit menstruatia de ce ai facut un test de sarcina? Adica 2?
DACA nu si-a dat drumu in tine nu esti insarcinata...
DE Ce nu il intrebi pe el?
Si cum sa faci un test de sarcina in timpul mestruatiei? Nu vad rostul.
1.Testul de sarcina nu se face in timpul menstruatiei
2. Testul de sarcina se face cam la 3 saptamani de la contactul sexual neprotejat, nu 5 zile
3. Exista cazuri cand prima menstruatie vine si abia dupa nu mai vine.
Sa speram ca nu e cazul tau
Daca nu si-a dat drumul in tine, sansele se reduc.
Mai ai rabdare o saptamana macar si mai fa o data test.
Si...de ce Doamne iarta ma nu va protejati?
Nu si-a dat nu-l mai pot intreba pe el ca si asa l-am batut la cap o gramada. A vrut sa ma duca la ginecolog sa ma calmeze, dar am oroare la ei. Sunt panicata pentru ca a fost prima data cand s-a intamplat fara prez. si aud fel si fel de cazuri, si de aia
Sa nu te mai gandesti la asta! bine ai spus esti paranoica!
In primul rand,daca a ajuns menstruatia normal, nu ai cum sa ramai! in al doilea rand cum faci testul, daca ai mentruatia? deci, chiar nu intele,,,
Gandeste-te la orice, mai putin la o sarcina!
Acum dupa ce mi-a trecut parca ma doare burta, ca la menstruatie, sper sa fii mancat ceva care nu mi-a priit. De aia imi pun atatea intrebari