anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O persoana cu Hiv nu mai poate sa faca niciodata sex?
Sau poate cu prezervativul? Dar care sunt sansele sa nu infecteze pe nimeni cu boala asta?

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Poate sa faca, e periculos pentru ca se poate rupe prezervativul, lubricantu ajuta sa nu se rupa. Ideal e sa nu faca cu o tipa normala, doar sa isi cumpere o papusa sexuala cu 6000 de dolari si nu mai are treaba. Tot cu prezervativ altfel ramane virusu acolo si trebuie spalata bine. www.realdoll.com

| AlexCristi97 a răspuns (pentru mgtow):

Nu mai vorbi prostii, poate sa faca, exista prezervative extra safe mai groase cu risc de rupere mai mic. Oricum nu stiu cum e treaba asta cu ruptul prezervativului ca eu nu am patit niciodata XD.

De asemenea, ti-am mai raspuns odata cred, daca iei medicatie vei deveni "nedetectabil" deci in teorie nu poti infecta pe altii dar medicina inca nu a studiat destul problema si nu isi poate asuma inca treaba ca nu infectezi pe altii. (daca cumva ar fi un om nedetectabil care cumva infecteaza o alta persoana, poate primi milioane de dolari daca ii da in judecata)

| mgtow a răspuns (pentru AlexCristi97):

Asa e, scade incarcatura virala si nu poate transmite virusul doar daca ia tratamentul la timp, pedegeaba zici tu de prezervative groase siguranta 100% nu e deloc. Mie mi s-au rupt destule pentru ca alea nu stiau sa le puna bine dar n-am avut stres deloc am stiut cu cine mi-o pun si inca sant sanatos.