Poate sa faca, e periculos pentru ca se poate rupe prezervativul, lubricantu ajuta sa nu se rupa. Ideal e sa nu faca cu o tipa normala, doar sa isi cumpere o papusa sexuala cu 6000 de dolari si nu mai are treaba. Tot cu prezervativ altfel ramane virusu acolo si trebuie spalata bine. www.realdoll.com
Nu mai vorbi prostii, poate sa faca, exista prezervative extra safe mai groase cu risc de rupere mai mic. Oricum nu stiu cum e treaba asta cu ruptul prezervativului ca eu nu am patit niciodata XD.
De asemenea, ti-am mai raspuns odata cred, daca iei medicatie vei deveni "nedetectabil" deci in teorie nu poti infecta pe altii dar medicina inca nu a studiat destul problema si nu isi poate asuma inca treaba ca nu infectezi pe altii. (daca cumva ar fi un om nedetectabil care cumva infecteaza o alta persoana, poate primi milioane de dolari daca ii da in judecata)
Asa e, scade incarcatura virala si nu poate transmite virusul doar daca ia tratamentul la timp, pedegeaba zici tu de prezervative groase siguranta 100% nu e deloc. Mie mi s-au rupt destule pentru ca alea nu stiau sa le puna bine dar n-am avut stres deloc am stiut cu cine mi-o pun si inca sant sanatos.
Anonima17191 întreabă: