Dupa 2-3 luni in care ciclul i-a venit normal, i-a iesit testul negativ si ea e nelinistita ca e insarcinata? Nu este insarcinata, poti s-o linistesti.Ca s-a ingrasat,tine de altceva,sau i-a crescut pofta de mancare,sau abuzeaza de dulciuri,sau nu arde suficiente calorii.
Un lucru as vrea sa-i spui totusi, prietenei tale, sarcina nu este cel mai rau lucru ce i se putea intampla facand sex neprotejat.Bolile cu transmitere sexuala fac ravagii si SIDA omoara, ar fi bine sa tina cont de asta cand va mai fi tentata sa nu foloseasca prezervativul...
Bună.
Nu este însărcinată, să folosească prezervativul. Cu sexul nu te joci!
S-a îngrășat că mănâncă mai mult sau nu depune efort fizic suficient cât să ardă caloriile în plus.
Pa, pa.
Daca a fost prima oara cand a facut sex neprotejat, s-a ingrasat din cauza ca a fost primul contact sexual. unele fete se ingrasa, unele slabesc altele raman la fel dupa primul contact sexual.si din cate stiu eu la primul contact nu pot iramane insarcinata
Acum cati ani a facut sex? si dupa cate luni crede ea sau tu ca se ramane insarcinata? insarcinata ramai atunci cand faci sex, nu dupa cateva luni sau ani! daca dupa 2-3 luni nu era gravida, si daca de atunci nu a mai avut contacte sexuale, sigur nu e gravida ci doar grasa!
Pai daca i-a iesit ca este negativ, inseamna ca nu este!
dar este si posibilitatea ca testul sa nu fie bun.
spune-i sa mai ia unul.
dupaceea daca cumva iasa la fel.
spune-i sau du-te cu ea la ginecolog sau medic din ala nu stiu cum se numeste care iti spune daca esti sau nu insarcinata.
si daca a scapat din ce este mai greu daca are o varsta frageta altadata sa faaca protejat!
Ii poți spune sa își mai facă un test dar dacă primul ia ieșit negativ ii bine, poate ca băiatul a știut cum sa se descurce sa nu rămână gravida.
O prietena? Eiii haide, stim ca e vorba despre tine, obraznica mica! Just kidding
Testele acelea sunt destul de sigure dar oricum dupa 3 luni nu este nevoie de unul sa iti dai seama daca esti insarcinata sau nu.Asadar, cred ca prietena ta nu are de ce sa-si faca probleme si oricum pe viitor sugereazai sa foloseasca prezervativul Ceaoo!
AndrewTate7789 întreabă: