Sincer nu cred ca ar fi o idee buna. Daca e cu adevarat prietena ta nu o poti rani doar ca sa-l faci gelos pe tipul care il placi nici macar nu stii daca el o sa reactioneze.Si daca nu reactioneaza ce o sa faci o sai pierzi pe toti trei.Parerea mea e sa gasesti alta solutie pentru a fi cu tipul care il placi in asa fel incat sa nu o ranesti pe prietena ta.Acum faci cum crezi bafta
Gandesti gresit.gelozia vine din neincredere si denota lipsa de respect fata de celalalt. apoi nu o sa fii nici cu unul nici cu altul atat vreme cat te cuplezi calculand variante.ori faci ce simti ori mergi mai departe
Ba nu asa nu rezolvi nimic ai putea sa fii cu alt baiat care e prieten cu acela pe care il cunosti nu strik o relatie pentru confortul tau... pune-te in situatia ei daca ai fii fost in locul ei km ar fi fost? gandestte de 10 ori inainte sa faci rau ciuva mai ales daca itit e prietena
Gandeste-te...ce ar simpti prietena ta iti zic eu mare durere iar tu sa profiti si asa ranesti 2 inimi tear lasa sufletul sa ii frangi inima unui baiat si pe prietene ta sa o ruinezi cred ca nu asa ca nu proceda astfel si cu baiatul de care iti place vb cu el zi simplu te iubesc funda?
Draga Crissz daca nu il placi pe prietenul prietenei tale nu complica situatia, adica ar fi aiurea ca prietenia ta sa se strice pentru un baiat care daca te placea iti spunea...ar fi un act de egoism din partea ta stricand astfel si o relatie si o prietenie
beausingurlamasamea întreabă: