anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O sa abordez un subiect delicat la care nu am un raspuns cert si de aceea vreau sa vad si parerile voastre.

De ce o parte dintre persoane dispretuiesc homosexualii, lesbienele si pe femeile care practica prostitutia?
De ce unii dintre barbati fac gesturi grosiere in preajma unei femei pe care o considera "de moravuri usoare", gen sa scuipe, sa injure sau sa o injure direct?

De ce acest dezgust din partea multora pentru lesbiene si mai ales pentru homosexuali?
Dezgustul apare la simpla imaginatie de cum decurge actul sexual intre persoanele de acelasi sex?

Nici eu nu incurajez si nu sunt de acord cu relatiile sexuale intre persoanele de aceleasi sex sau cu prostitutia, deoarece le consider imorale, degradante si impotriva firii dar nu urasc persoanele care fac asta si nu ma comport bădărănește in preajma lor, sa le dau de inteles ca dezaprob ceea ce fac ei.

De ce altii urasc persoanele, nu neaparat fapta in sine?
Care este d.p.d.v psihologic motivul (sau motivele) pentru care acei oameni actioneaza cu hate impotriva prostituatelor sau a cuplurilor de lesbiene/homosexuali?

Răspuns Câştigător
| Octavian81 a răspuns:

Ciao!
As vrea sa incep cu o mentiune: homosexualitatea, fie ea de gen masculin (homoioi-cum se numea la grecii antici) sau cea de gen feminin (lesbiasnism, numele vine de la insula greaca Lesbos, un de se practica cu precadere in antichitate), nu e ceva nou, din zilele noastre. S-a practicat cu mii de ani in urma. Teremenul de sodomie vine de la orasul Sodoma, oras distrus de Dumnezeu, in antichitate.
Multa vreme homosexualitatea a fost considerata o boala. Biserica, fie ca e ea catolica, fie ca e ea ortodoxa, sau orice alt rit condamna legaturile intre persoane de acelasi sex, pentru ca sunt descride catre Biblie si de catre dogma bisericeasca, ca nefiresti.
Daca te uiti la Biserica Catolica, vei observa o toleranta mai mare fata de aceste persoane. O acceptare a orientarii lor sexuale, si incearca sa nu ii judece. In schimb biserica ortodoxa e mult mai vehementa, mult mai traditionalista.
Exista si un paradox, pe care eu l-am observat: daca doua fete sunt lesbiene sau bisexuale, ele sunt mult mai admirate si apreciate decat daca vezi doi barbati bisexuali sau gay. Acestia din urma isi vor lua injuraturile, flegmele si asa mai departe.
Cine suntem noi sa judecam ce fac doi barbati gay sau bi? Sau sa judecam doua femei lesbiene sau bi? Nu putem sti rationamentul pentru care o persoana, fie femeie fie barbat ajunge sa isi schimbe orientarea sexuala.
Parerea mea este ca trebuie sa fim toleranti, sa ii intelegem, sa ii acceptam in societate. Sunt si ei oameni, la fel ca si orice alt om, care e heterosexual. Este putin diferit fata de noi. Atat! Dar tot om e.
Prostitutia, pe de alta parte, este considerata una dintre cele mai vechi meserii din lume. In general, femeile erau cele care practicau prostituia, dar exista si barbati de-a lungul istoriei care au practicat aceasta meserie. Nu incurajez practicarea acestei meserii, dar sunt persoane care practica meseria, si sunt oameni care merg la acele doamne/d-re.
Parerea mea e ca in tara noastra ar trebui legalizata prostitutia. De ce zic asta?
1. numarul persoanelor care s-ar imbolnavi de boli cu transmitere sexuala de la persoanele care practica aceasta meserie, ar scadea drastic, deoarece impui persoanele ce practica aceasta meserie control medical regulat. O data sau de doua ori pe luna, obligatoriu;
2. folosirea obligatorie a prezervativului. Cine omite o singura data folosirea lui, dat afara din meserie: prostituata, data afara pentru totdeauna din meserie, pentru nerespectarea normelor de securitate in munca, iar clientul daca refuza sa nu mai fie primit niciodata, la prostituate, pentru acelasi lucru. Sa se faca o baza de date in acest sens.
3. practicantele acestei meserii nu si-ar mai face meseria pe marginea drumului, ci inauntru. Cine ramane sa practice prostituia pe trotuar sa fie inchis la puscarie, dupa ce poti practica intr-un mediu curat si cald meseria;
4. ai un numar exact, o evidenta cu persoanele ce practica aceasta meserie;
5. Impozit mai mare pentru practicantele acestei meserii, venituri mai mari la bugetul statului.
Toate astea se intampla in tarile civilizate. Cetatenii gay/ bi sunt respectati, au drepturi, iar prostitutia este legalizata.

| raMLesS a răspuns (pentru Octavian81):

"folosirea obligatorie a prezervativului. Cine omite o singura data folosirea lui, dat afara din meserie: prostituata, data afara pentru totdeauna din meserie, pentru nerespectarea normelor de securitate in munca, iar clientul daca refuza sa nu mai fie primit niciodata, la prostituate, pentru acelasi lucru. Sa se faca o baza de date in acest sens."

Si cum propui sa faci asta? Pui un paznic sa ii pazeasca? Ii montezi aleia o camera in pi? Auzi la el, baza de date cu cine a folosit prezervativul si cine nu rolling on the floor))
Baaa, va uitati prea mult la star wars.
"practicantele acestei meserii nu si-ar mai face meseria pe marginea drumului, ci inauntru. Cine ramane sa practice prostituia pe trotuar sa fie inchis la puscarie, dupa ce poti practica intr-un mediu curat si cald meseria", ce importantă are unde o practici atat timp cat folosesti prezervativul?
Crezi ca alea ies in strada ca au prea multi bani si le dau afara din casa sau ce?
"Impozit mai mare pentru practicantele acestei meserii, venituri mai mari la bugetul statului."
Impozite mai mari = preţuri mai mari, nu mai dai 2-300 lei sa dai si tu 5 minute la buci, dai 500... Si iata cum cresste numarul de violuri.

| Octavian81 a răspuns (pentru raMLesS):

Din moment ce faci analize medicale regulat, imbolnavirea cu BTS a prostituatei e clar dovada ca clientul nu a folosit prezervativul. La fel si sarcina. Pui in lege asta. Scris alb pe negru, la sanctiuni. Si atunci poti aplica legea.
In loc sa faci sex pe bancheta unei masini, te mai prinde si politia pentru fapte indecente in spatiul public, nu mai bine faci intr-un mediu controlat, in spatiu inchis, camera amenajata, unde nu mai exista pesti la fiecare prostituata, ci mai multe prostituate sunt coordonate de o matroana?
Sunt solutii.
Cine vrea sa mearga sa mearga la prostituate sa plateasca mai mult. Nu zic sume exorbitante, dar mai mult decat 50 de lei sexul oral, 100 de lei ejaculare in gura.
Pentru ca trebuie platite facturi la apa (sa se poata spala prostituata bine dupa fiecare client), lumina, matroana, internet, caldura. Sa le fie rentabil si lor, celor ce practica meseria, cat si statului, ca a reglementat meseria. Gandeste-te la plata analizelor medicale.
Din contra, scade si numarul violurilor.

46 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

"De ce o parte dintre persoane dispretuiesc homosexualii, lesbienele si pe femeile care practica prostitutia?"
Pentru ca nu au nici cultura, nici generozitate.Sunt sclavii unor percepte rigide,manipulati si complet obtuzi.
De aici si gesturile grosiere,tin ei neaparat sa-si demonstreze parerea,asa ca recurg la tot felul de badaranii.
Atat lgbtq+ cat si prostituatele,sunt tot oameni, ca mine, ca tine, ca toti!
Lgbtq+ au alte orientari sexuale si asa cum ei par ciudati pentru noi, si noi parem ciudati pentru ei.Pentru ca unii rad de ei pentru ca sunt diferiti,numai ca ei rad de noi pentru ca suntem la fel!
Cat despre prostitutie,e cea mai veche meserie de pe pamant,ce mai e de spus? O practica atat femeile cat si barbatii, dar pana acum n-am vazut femeie sa loveasca sau sa scuipe vreun prostituat.Iar cei care devin badarani si brutali, uita ca pana si ei apeleaza la serviciile de prostitutie... poate doar o data in viata, dar apeleaza!
In general oamenii se tem de ceea ce nu cunosc.Iar aceasta teama, o manifesta in toate felurile.Isi imagineaza ca sunt morali in dulcea lor normalitate, dar de fapt, este dulcea lor ignoranta!
Iar tot acest hate nu ar trebui sa existe, nu e normal.Normal e sa fie lasat fiecare sa faca ce vrea, macar in patul lui!

| RAY a răspuns:

Răspunsul e simplu un popor primitiv fără abilitatea de a gândi rațional, acționează doar pe baza instinctuală sau emoționala, nu vezi ca ura fata de LGBT, femei este corelata cu un iq de pisica beata, vorbesc serios, majoritatea celor care răspund nu au habar de termenele alea, nu vezi si cu covidul cați specialiști sunt, romanul e si conversator, nu accepta nimic, dar vrea o tară ca afara

| Mosotti a răspuns:

Raspuns scurt si concret "de prosti fac asta", deci doar prostii fac asta ce zici tu, eu nu am nimic nici cu prostituatele, nici cu tot ce tine de lgbt.
Nu vad o problema intr-o relatie de acelasi sex, nu trebuie sa fim toti la fel, suntem oameni diferiti, e normal sa avem gusturi diferite, orientare sexuala diferita, nu e nici o problema.

Prostia nu are motiv psihologic si nici un alt motiv, da cu hate pentru ca pur si simplu oamenii aia mai aparte nu-s ca ei, si ce nu e ca ei, e nasol, cam asa judeca.

| Mosotti a răspuns:

Nu consider ca trebuiesc batuti, ca daca te iau ei pe tine la bataie, iti convine? Ca o sa trebuie sa le raspunzi de ce trebuie batuti, sa vedem ce o sa raspunzi? Un raspuns inteligent zic.

| raMLesS a răspuns (pentru Mosotti):

Sa ma ia la bataie ca ce? Ca am demnitate si nu o iau in gura? Sa incerce numai, daca pleaca o dreapta le dau lumea peste cap.

| Mosotti a răspuns (pentru raMLesS):

Pai a lua-o in gura nu tine de demnitate, tine de daca-ti place sau nu sa faci asta, poate sa-i placa unuia sa o ia in gura dar asta nu inseamna ca n-are demnitate, poate fi o placere pur si simplu.
Ce, femeia care o ia in gura nu are demnitate? Ce leg are demnitatea cu asta?

Tu nu o iei ca nu iti place, nu te atrage, nu de altceva.

Am zis daca te-ar lua la bataie asa cum vrei tu sa ii iei degeaba la bataie, n-ar fi bine nici pentru tine sa te ia cineva aiurea la bataie.

Si nici cu prostia nu are treaba, am intalnit in Germania si profi de liceu homosexuali, si muncitori, nu tine de intelect, tine de atractia sexuala si atat.
Asa cum e si la lesbiene de fapt.

| Mosotti a răspuns:

Nu le tin partea dar sunt un om corect, nu am de ce sa-i vad aiurea, daca mi-ar fi placut sa o iau in gura, o luam fara probleme, nu aveam nici o treaba, in sex orice e permis cat cei doi parteneri consimt, fie ca-s de sexe opuse, fie de acelasi sex.
Sincer sa-ti zic eu am cam regretat ca nu-s ca ei sa stii (si asta am mai zis-o pe aici), cel mai misto era sa fi fost bisexual, sa poti alege ramura democratic, nu sa fi constrans pe una.

Si era mai bine asa pentru ca barbatii nu fac atatea figuri cand e vb de sex cum fac femeile, pe langa ca niciodata nu m-am inteles cu o femeie asa de bine ca, cu un barbat la discutii, pasiuni si altele zic.

Ii cam invidiez sa fiu sincer.

| Mosotti a răspuns:

Nu am de ce sa fiu dus, sunt f open mind si pragmatic, daca ai stii cate oferte de la homo si bi am primit prin 2013, cred in doua saptamani s-au strans cam 60 si ceva de oferte, eu nu trebuia sa fac ceva, veneau eu la mine, dar sigur ca le-am zis politicos ca nu-s asa si aia e.
Unii vroiau doar sex, altii si relatie.
Asta asa ca sa vezi cand esti placut cum vine totul pe tava.

| Hammurabi a răspuns:

Aici cred că interpretezi tu puțin greșit.
Nu e vorba de ură. Cel puțin, nu la mine. Și nu e vorba neapărat de ambele categorii.
Eu îți pot spune despre mine și reacțiile mele.
De exemplu, lesbienele nu-mi provoacă nici un fel de reacție, sau in cel mai rău caz, ce fac ele, îmi poate părea excitant.
Homosexualii în schimb, îmi provoacă repulsie și o puternică reacție de respingere. Instinctivă. Nu e ceva voit.
Bineînțeles că sunt reacții pe care le țin în frâu. Nu mă manifest în nici un fel. Pentru că nu e treaba mea și eu nu judec pe nimeni.

| raMLesS a răspuns (pentru Hammurabi):

Nu te manifesti? Eu ii taiam cu sabia.

| Anonim67377882 a răspuns (pentru raMLesS):

Vaii taieti limba

De ce sa-i tai cu sabia? Pe ce motiv? Ca si daca ei te-ar taia pe tine, nu ti-ar conveni. Fiecare cu orientarea lui sexuala, aia e, e diversitate.

| Mosotti a răspuns (pentru Hammurabi):

Pai maestrul zicea de ura, nu de senzatia aia de respingere pe care o simti, aia e altceva, si e normala la unii, ca si cand am intrebat o femeie cum vede doua lesbi, a zis ca ii e greata cand le vede pe alea ca se pupa adica exact cum vezi tu doi.

Ca si mie mi-e greata sa pun mana pe un barbat gol de exemplu, pentru ca nu ma atrag barbatii, dar nu am ura pe homo sau les ori trans.
Dar nu mi-e greata sa vad doi homo ca se pupa, ce mi-e ca e unu cu una, ce mi-e ca-s doi ca se pupa, tot gura au si aia si aia, nu e mai nici o diferenta.

Tie iti da respingere ca te imaginezi tu fara sa vrei ca te-ai pupa cu ala.

| Hammurabi a răspuns (pentru Mosotti):

Nu frate, nici eu n-am nimic cu ei.
De-aia am și spus că nu e treaba mea și n-am comentarii despre ei.
Eu sunt conștient că reacțiile involuntare nașpa pe care le am nu sunt ok. dar nici nu s-au inventat pastile pe care să le iau să scap de asta. laughing

Da, nu scapi ca ai ceva psihologic si la nivel inconstient te imaginezi ca esti tu cu ala in brate poate, si de acolo simti senzatia aia.

Eu am vazut de cateva ori cand doi se pupau, nu am avut nici o problema, erau ca si una cu unu.

| Hammurabi a răspuns (pentru Mosotti):

Da. E foarte posibil să fie ce zici tu.

Pai aia e sigur, altfel nu are de ce, ca doar doi barbati nu fac ceva diferit fata de una cu unu, se pupa si ei, se imbratiseaza, asta daca ii vezi undeva afara.
Ca doar nu ii vezi acasa cand se f.

Pe mine ma ia putin lehamite cand vad ca baga penisul in rahatul celuilalt.
Eu nici daca eram homo n-as fi facut asta.

Răspuns utilizator avertizat
| Brizbriz a răspuns (pentru raMLesS):

Sigur, crezi ca nu sunt gay care stiu arte martiale... SERIOS?!?

problema e in general indoctrinarea, asa ai crescut, asa te comporti, daca pe vremea mea era ideea, acum in schimb sunt o tona de dreapta care urla rau anti-gay, si au facut chiar si proteste

la mine in firma a fost un gay, si eram gelos rau pe el, ca toate fetele il tineau in brate si il pupaceau crying

| raMLesS a răspuns (pentru Brizbriz):

Nu e indoctrinare, nu mi-a spus nimeni ca a fi gay e gresit sau nu si nu am avut tangenţe cu această categorie de oameni, dar cand i-am vazut pe strada lingandu-se mi-a venit sa vomit, prima reacţie instinctiva a fost de scarba si dezgust pentru ca e impotriva firii.

Pe motivul ca sunt dereglati mintal.

Indoctrinarea nu se face asa, nu sta nimeni jos cu tine si iti spune ce e alba si ce e neagra, ci, ceea ce vezi in jurul tau si simti

si, ca sa iti dau un exemplu suntem indoctrinati foarte serios sa purtam haine, nu zic, ca nu sunt unii exhibitionisti carora le place fara haine, insa un om normal s-ar simtii, foarte, FOARTE jenat daca e dezbracat, intr-un loc cu alti oameni si care nu e plaja de nudisti

| anonim_4396 explică (pentru raMLesS):

Aveau Parazitii un cantec "Mesaj pentru Europa" in care Ombladon avea un vers in care spunea despre homosexuali. Rezonez cu acela si sunt 100% de acord.

| raMLesS a răspuns (pentru Brizbriz):

Si e ceva rău sa porţi haine cs nu înţeleg.
Chiar n'as vrea sa le vad altora barba pubiana.

Pe ce baza zici ca-s dereglati mintal daca gramada de medici ai lumii, nu considera asa? E pur si simplu o alta normaliate, alta orientare, ce, tu daca mananci capsuni si nu cirese ca alti 100 de oameni, esti dereglat mintal doar ca nu esti ca ei?

Dereglare e cand iti faci rau singur sau altora.

Pana la urma e normal sa fie diversitate. Unde scrie ca 100 % din oameni trebuie sa fie la fel?

Acum 2 ore | raMLesS a răspuns (pentru Brizbriz):
Si e ceva rău sa porţi haine cs nu înţeleg.

NU e vorba DELOC de rau sau bine, e vorba de faptul ca tu te simti sau nu cu musca pe caciula daca nu porti nici o haina, iar asta e DEFINITIA indoctrinarii

Ideea e ca sunt ciudati si scarbosi, şi despre transexuali vrei sa spui la fel? Ca nici aia nu-s dereglati?

Transii au o dereglare de nu se suporta in corpul lor original, la aia este altceva, si e dereglare pentru ca le face rau acest lucru, le da suferinta, ii impinge catre operatii, etc.
Dar la ceilalti, fie ca e fata cu fata, baiat cu baiat, fata cu baiat, e tot aia, nu e mai nici o diferenta, tot contact corporal este in final, nu e nimic ciudat.
Iar daca mi se pare scarbos nu ma pune nimeni sa ma duc in camera lor sa vad ce fac ei acolo.

| VoidEternal a răspuns:

Tine de personalitatea fiecăruia. Sau de lipsa ei. Și de cât de tare ne place sa judecam pe alții.

| Brizbriz a răspuns:

Oke, cum spui tu

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Ura mea apare fata de comunitatile imputite in care se afla acesti oameni.

Daca ti-o iei in fund si nu esti un fanatic care face parte din lgtvbbq, n-am nimic cu tine.

| aumih16 a răspuns:

Pai noi de exemplu ca tara nu suntem la fel ca celelalte! nu ti-ai pus niciodata intrebarea de ce la eurovision nu am trimis noi niciodata un gay bisexual sau o bisexuala lesbiana! oare de ce! simplu ca noua nu ne plac asemenea specimene! in primul si in primul rand comportamentul neadecvat! si in al doilea rand ok esti ce esti! dar tine pentru tine! nu trebuie toata lumea sa te agreeze daca nu vrea!

| Robert2526 a răspuns:

Simplu. lipsa de educatie..sau mai degraba o educatie primita intr-o societate. Acest lucru se observa si la tine "nu esti de acord cu relatiile sexuale intre persoane de acelasi sex". De ce ar trebui sa fi tu de acord sau sa aprobi alegerea liber consimtita a unei persoane?
Daca vei intreba o persoana LGBT daca e de acord cu relatiile heterosexuale ce crezi ca iti va spune?

Cat despre subiectul intrebarii, cauzele sunt multiple. Tu nu ii injuri sau nu ii scuipi, dar esti la fel de vinovat ca si acele persoane care fac asta. Suntem toti diferiti, dar meritam sanse egale!

| Trixt3r a răspuns:

Multi o fac pentru ca nu sunt siguri pe sexualitatea lor, oamenii cu atractii spre acelasi sex se gasesc inca din timpuri antice.

Altii fac asta doar pentru ca asa le dicteaza societatea, asa au fost crescuti, la fel si cu religia si alte aspecte din societate, pentru ca oamenii nu pun valoare pe fericirea altora.

Cu ce ne afecteaza pe noi daca o persoana are alte orientari sexuale sau religioase, atata timp cat nu incearca sa ne forteze sa fim ca ei? Daca ei sunt fericiti, eu cred ca asta conteaza cel mai mult si trebuie sa le respectam alegerile.

| Anonim67377882 a răspuns:

Nu stiu ***.
Poate pentru ca ai bun simt. Dar pe tine nu te-a abordat niciodata un gay sau bisexual? Cum ai reactionat? Mie mi se par foarte multi ciudati si sunt sigur ca daca nu as fi fost eu, probabil ar fi primit cateva injuraturi sau au primit deja de la altii.

| Mosotti a răspuns (pentru Anonim67377882):

Pe mine m-au abordat multi homo, le-am zis politicos ca nu-s homo sau bi, si aia a fost.
De ce sa primeasca injuraturi? Omul incearca, nu are de unde sa stie ca nu esti si tu asa, nu vad nici o problema.

Injuri daca te insulta, daca te bate, dar nu daca te abordeaza, ca doar nu-ti da in cap.
Bine, daca insista ca prostul, atunci da, e altceva, si eu le-as zice vreo doua, dar asa doar ca ma abordeaza, nu e nici o problema.

| Anonim67377882 a răspuns (pentru Mosotti):

"nu are de unde sa stie ca nu esti si tu asa, nu vad nici o problema"
Nu are de unde sa stie pe dracu, se observa din priviri daca esti pe invers sau nu.
Imagineazati sa vina la tine un mos de 155 si sa insiste dupa sa te i-a cu 'ar trebui sa incerci si cu baieti ca si cu baieti ii fain' si ii spui ca nu esti pe invers, dupa sa tot incerce sa-ti spuna ca te placeste numai sa-i dai la fund laughing
Sau altul ce observi ca e pe invers si ii spui clar ca tu nu esti asa, sa insiste cum ca i-ar placea sa te pupe si sa te suga in timp ce se joaca cu mila ta si minte de ingheata apele numai sa vb cu el. Si-ti da pe putin 10 mesaje dupa ce i-ai dat seen-uri. laughing
Ori altul cum minte ca are penisul de 20cm si are o gramada de bani si-ti zice direct in fata sa-ti dai chilotii jos in timp ce te intreaba,, iti e rusine?" dupa ce i-ai spus ca nu esti bisexual. laughing

Ti-am zis ca daca insista in prostie, ii zic si eu vreo doua sau nu mai raspund. Dar daca e civilizat si se opreste din prima, nu e problema.

Am avut unul pe FB care a tot insistat, dar m-a amuzat acela, nu m-a deranjat, pana la urma s-a potolit, l-am lasat sa insiste sa vad pana cand.

Ma amuza penibilitatea lor, cand le zici ca nu esti asa, si ei tot insista ca prostii.

| Anonim67377882 a răspuns (pentru Mosotti):

Mie mi se par aproape toti gay-i sau cei care fac parte din lgbt penibili.cei care dau mesaje in prostie sunt foarte singuri cam atat.
Mai ales daca semnalizeaza in prostie ca sunt si asa fara pic de rusine in ei.
E ca si cum ai pune sau ai spune la toata lumea fetisurile/preferintele sexuale.

Aia care dau mesaje in prostie desi-s refuzati dau dovada de prostie, asta clar.
Incerci sa abordezi politicos, daca esti refuzat te opresti, asa se face.

| Anonim67377882 a răspuns:

Pai de ce ma?
Mmm hai sa ne dãm limbi amandoi. Uuu.
Umileste-ma laughing

| Anyo1988 a răspuns:

Din punctul meu de vere raspunsul este in felul urmator.1 depinde de personalitatea si de fire fiecaruia pe acest pamant exista fel si fel de oameni sunt oameni temperamentali care nu isi pot controla iesirile, exista oameni cali care stiu sa isi contoleze manifestarile si multe alte tipuri de oameni deci fiecare poate avea o reactie diferita, si 2 pentru ca trebuia sa existe si astfel de oameni nu putem fi toti la fel ....nu toata lumea poate sa accepte astfel de oameni si astfel de relatii si sincer eu unul nu sunt de acord cu aceste lucruri insa nu ma dezgusta ideea de lezbience sau curve ba poate in anumite conditii chiar as vrea o partida cu niste lezbience sau o curva laughing si apoi legat de curve, multi barbati pretind sa le judece dar pe de alta parte merge sa faca sex cu ele laughing deci cand le judeca de ochii lumii

| Yparisa a răspuns:

Religia happy asta e cauza multor mizerii in lume. Imoral, degradant, impotriva firii? Violul, pedofilia, incestul sunt imorale, degradante, impotriva firii, dar cele mai multe cazuri de genul asta au loc in familii traditionale si ''normale''. Cele mai multe abuzuri sexuale le comit barbatii heterosexuali pe propriile lor fetite. Asa ca nu poti cataloga o simpla atractie degradanta. Degradant e doar cand ranesti, pui in pericol sau traumatizezi un alt om. Totusi, de ce esti ipocrita? Te consideri imorala sau povestea ta de lesbiana era inventata?

| AlExUtZuL9976 a răspuns:

Păi mulți care sunt impotriva prostituției sunt chiar cei care se duc la prostituate. Prostituatele n-ar exista dacă n-ar fi clienți, acesta e adevărul crud. Eu nu urasc prostituatele pentru ca unele sunt obligate sa faca bani pentru așa ziși "bărbați" iar unele recurg din alte motive care mi se par destul de admirabile, bine acele motive le am auzit doar in povesti dar mă rog. Eu nu le urasc pe ele ci pe clienții și pestii lor. Apoi LGBGT, eu nu le dau hate dar nici nu-i promivez în vreun fel. Am o atitudine neutră, cel putin încerc. Cred și știu că primesc hate pentu că e ceva anormal.