Ciao!
As vrea sa incep cu o mentiune: homosexualitatea, fie ea de gen masculin (homoioi-cum se numea la grecii antici) sau cea de gen feminin (lesbiasnism, numele vine de la insula greaca Lesbos, un de se practica cu precadere in antichitate), nu e ceva nou, din zilele noastre. S-a practicat cu mii de ani in urma. Teremenul de sodomie vine de la orasul Sodoma, oras distrus de Dumnezeu, in antichitate.
Multa vreme homosexualitatea a fost considerata o boala. Biserica, fie ca e ea catolica, fie ca e ea ortodoxa, sau orice alt rit condamna legaturile intre persoane de acelasi sex, pentru ca sunt descride catre Biblie si de catre dogma bisericeasca, ca nefiresti.
Daca te uiti la Biserica Catolica, vei observa o toleranta mai mare fata de aceste persoane. O acceptare a orientarii lor sexuale, si incearca sa nu ii judece. In schimb biserica ortodoxa e mult mai vehementa, mult mai traditionalista.
Exista si un paradox, pe care eu l-am observat: daca doua fete sunt lesbiene sau bisexuale, ele sunt mult mai admirate si apreciate decat daca vezi doi barbati bisexuali sau gay. Acestia din urma isi vor lua injuraturile, flegmele si asa mai departe.
Cine suntem noi sa judecam ce fac doi barbati gay sau bi? Sau sa judecam doua femei lesbiene sau bi? Nu putem sti rationamentul pentru care o persoana, fie femeie fie barbat ajunge sa isi schimbe orientarea sexuala.
Parerea mea este ca trebuie sa fim toleranti, sa ii intelegem, sa ii acceptam in societate. Sunt si ei oameni, la fel ca si orice alt om, care e heterosexual. Este putin diferit fata de noi. Atat! Dar tot om e.
Prostitutia, pe de alta parte, este considerata una dintre cele mai vechi meserii din lume. In general, femeile erau cele care practicau prostituia, dar exista si barbati de-a lungul istoriei care au practicat aceasta meserie. Nu incurajez practicarea acestei meserii, dar sunt persoane care practica meseria, si sunt oameni care merg la acele doamne/d-re.
Parerea mea e ca in tara noastra ar trebui legalizata prostitutia. De ce zic asta?
1. numarul persoanelor care s-ar imbolnavi de boli cu transmitere sexuala de la persoanele care practica aceasta meserie, ar scadea drastic, deoarece impui persoanele ce practica aceasta meserie control medical regulat. O data sau de doua ori pe luna, obligatoriu;
2. folosirea obligatorie a prezervativului. Cine omite o singura data folosirea lui, dat afara din meserie: prostituata, data afara pentru totdeauna din meserie, pentru nerespectarea normelor de securitate in munca, iar clientul daca refuza sa nu mai fie primit niciodata, la prostituate, pentru acelasi lucru. Sa se faca o baza de date in acest sens.
3. practicantele acestei meserii nu si-ar mai face meseria pe marginea drumului, ci inauntru. Cine ramane sa practice prostituia pe trotuar sa fie inchis la puscarie, dupa ce poti practica intr-un mediu curat si cald meseria;
4. ai un numar exact, o evidenta cu persoanele ce practica aceasta meserie;
5. Impozit mai mare pentru practicantele acestei meserii, venituri mai mari la bugetul statului.
Toate astea se intampla in tarile civilizate. Cetatenii gay/ bi sunt respectati, au drepturi, iar prostitutia este legalizata.
Aia care dau mesaje in prostie desi-s refuzati dau dovada de prostie, asta clar.
Incerci sa abordezi politicos, daca esti refuzat te opresti, asa se face.
Pe ce baza zici ca-s dereglati mintal daca gramada de medici ai lumii, nu considera asa? E pur si simplu o alta normaliate, alta orientare, ce, tu daca mananci capsuni si nu cirese ca alti 100 de oameni, esti dereglat mintal doar ca nu esti ca ei?
Dereglare e cand iti faci rau singur sau altora.
Pana la urma e normal sa fie diversitate. Unde scrie ca 100 % din oameni trebuie sa fie la fel?
Răspunsul e simplu un popor primitiv fără abilitatea de a gândi rațional, acționează doar pe baza instinctuală sau emoționala, nu vezi ca ura fata de LGBT, femei este corelata cu un iq de pisica beata, vorbesc serios, majoritatea celor care răspund nu au habar de termenele alea, nu vezi si cu covidul cați specialiști sunt, romanul e si conversator, nu accepta nimic, dar vrea o tară ca afara
"folosirea obligatorie a prezervativului. Cine omite o singura data folosirea lui, dat afara din meserie: prostituata, data afara pentru totdeauna din meserie, pentru nerespectarea normelor de securitate in munca, iar clientul daca refuza sa nu mai fie primit niciodata, la prostituate, pentru acelasi lucru. Sa se faca o baza de date in acest sens."
Si cum propui sa faci asta? Pui un paznic sa ii pazeasca? Ii montezi aleia o camera in pi? Auzi la el, baza de date cu cine a folosit prezervativul si cine nu ))
Baaa, va uitati prea mult la star wars.
"practicantele acestei meserii nu si-ar mai face meseria pe marginea drumului, ci inauntru. Cine ramane sa practice prostituia pe trotuar sa fie inchis la puscarie, dupa ce poti practica intr-un mediu curat si cald meseria", ce importantă are unde o practici atat timp cat folosesti prezervativul?
Crezi ca alea ies in strada ca au prea multi bani si le dau afara din casa sau ce?
"Impozit mai mare pentru practicantele acestei meserii, venituri mai mari la bugetul statului."
Impozite mai mari = preţuri mai mari, nu mai dai 2-300 lei sa dai si tu 5 minute la buci, dai 500... Si iata cum cresste numarul de violuri.
Din moment ce faci analize medicale regulat, imbolnavirea cu BTS a prostituatei e clar dovada ca clientul nu a folosit prezervativul. La fel si sarcina. Pui in lege asta. Scris alb pe negru, la sanctiuni. Si atunci poti aplica legea.
In loc sa faci sex pe bancheta unei masini, te mai prinde si politia pentru fapte indecente in spatiul public, nu mai bine faci intr-un mediu controlat, in spatiu inchis, camera amenajata, unde nu mai exista pesti la fiecare prostituata, ci mai multe prostituate sunt coordonate de o matroana?
Sunt solutii.
Cine vrea sa mearga sa mearga la prostituate sa plateasca mai mult. Nu zic sume exorbitante, dar mai mult decat 50 de lei sexul oral, 100 de lei ejaculare in gura.
Pentru ca trebuie platite facturi la apa (sa se poata spala prostituata bine dupa fiecare client), lumina, matroana, internet, caldura. Sa le fie rentabil si lor, celor ce practica meseria, cat si statului, ca a reglementat meseria. Gandeste-te la plata analizelor medicale.
Din contra, scade si numarul violurilor.
Transii au o dereglare de nu se suporta in corpul lor original, la aia este altceva, si e dereglare pentru ca le face rau acest lucru, le da suferinta, ii impinge catre operatii, etc.
Dar la ceilalti, fie ca e fata cu fata, baiat cu baiat, fata cu baiat, e tot aia, nu e mai nici o diferenta, tot contact corporal este in final, nu e nimic ciudat.
Iar daca mi se pare scarbos nu ma pune nimeni sa ma duc in camera lor sa vad ce fac ei acolo.
Nu consider ca trebuiesc batuti, ca daca te iau ei pe tine la bataie, iti convine? Ca o sa trebuie sa le raspunzi de ce trebuie batuti, sa vedem ce o sa raspunzi? Un raspuns inteligent zic.
Pai a lua-o in gura nu tine de demnitate, tine de daca-ti place sau nu sa faci asta, poate sa-i placa unuia sa o ia in gura dar asta nu inseamna ca n-are demnitate, poate fi o placere pur si simplu.
Ce, femeia care o ia in gura nu are demnitate? Ce leg are demnitatea cu asta?
Tu nu o iei ca nu iti place, nu te atrage, nu de altceva.
Am zis daca te-ar lua la bataie asa cum vrei tu sa ii iei degeaba la bataie, n-ar fi bine nici pentru tine sa te ia cineva aiurea la bataie.
Si nici cu prostia nu are treaba, am intalnit in Germania si profi de liceu homosexuali, si muncitori, nu tine de intelect, tine de atractia sexuala si atat.
Asa cum e si la lesbiene de fapt.
Nu le tin partea dar sunt un om corect, nu am de ce sa-i vad aiurea, daca mi-ar fi placut sa o iau in gura, o luam fara probleme, nu aveam nici o treaba, in sex orice e permis cat cei doi parteneri consimt, fie ca-s de sexe opuse, fie de acelasi sex.
Sincer sa-ti zic eu am cam regretat ca nu-s ca ei sa stii (si asta am mai zis-o pe aici), cel mai misto era sa fi fost bisexual, sa poti alege ramura democratic, nu sa fi constrans pe una.
Si era mai bine asa pentru ca barbatii nu fac atatea figuri cand e vb de sex cum fac femeile, pe langa ca niciodata nu m-am inteles cu o femeie asa de bine ca, cu un barbat la discutii, pasiuni si altele zic.
Ii cam invidiez sa fiu sincer.
Religia asta e cauza multor mizerii in lume. Imoral, degradant, impotriva firii? Violul, pedofilia, incestul sunt imorale, degradante, impotriva firii, dar cele mai multe cazuri de genul asta au loc in familii traditionale si ''normale''. Cele mai multe abuzuri sexuale le comit barbatii heterosexuali pe propriile lor fetite. Asa ca nu poti cataloga o simpla atractie degradanta. Degradant e doar cand ranesti, pui in pericol sau traumatizezi un alt om. Totusi, de ce esti ipocrita? Te consideri imorala sau povestea ta de lesbiana era inventata?
Nu am de ce sa fiu dus, sunt f open mind si pragmatic, daca ai stii cate oferte de la homo si bi am primit prin 2013, cred in doua saptamani s-au strans cam 60 si ceva de oferte, eu nu trebuia sa fac ceva, veneau eu la mine, dar sigur ca le-am zis politicos ca nu-s asa si aia e.
Unii vroiau doar sex, altii si relatie.
Asta asa ca sa vezi cand esti placut cum vine totul pe tava.