Uite, am sa iti dau un sfat. nu merita sa cauti un baiat atata timp, mai ales daca el are astfel de prejudecati. acum, hai sa fim seriosi ce naiba! cum poti sa iti faci o parere despre un om pe care nici nu-l cunosti. lumea asta se intoarce cu susu`n jos!
lasa`l naibi, ca nu merita. si stiu ca iti e greu. cred ca a uita este cel mai greu lucru de pe pamant.
eu una mai bine mai taia si stiu ca m`ar durea o saptamana apoi ranile s`ar vindeca, dar sa fiu nevoita sa uit pentru mine este greu.
a trecut 9 luni de la ultima relatie, si de abia acum am inceput sa uit. si cand sunt langa persoana respectiva ma gandesc numa la cum eram noi doi impreuna.
deci, uita`l ca nu merita! daca odata s`a luat dupa astfel de lucruri, nu va fi in stare sa-ti fie alaturi niciodata, si va asculta mereu barfele!
crede`ma
alege cum trebuie:*
Si, daca chiar crezi ca merita baiatul, nu stiu, spune-i cumva, ia`ti inima in dinti si mergi la el si spune-i sa mearga sa vorbesti ceva cu el. spune`i cum esti tu, si spune-i ca macar sa iti dea o sansa, si daca chiar nu o sa simta nimic pentru tine, sa iti spuna gata!
sper ca te-am ajutat:*
Oricat te-ai schimba lui nu o sa-i placa de tine. in 1-4 erai b dupa tea vazut si el cum esti. lasa-l in pace el nu o sa uite asta. numai te umili pentru el dal naiba mai sunt b pe lumea asta si f care a se potriveasc cu tine.
Poi incearca sa vb cu el si sa te vada prin poze, pe afara ca nu mai esti ca si inainte.si dupa ce va vedea toate astea poate se va razgandi, incearca sa ii atragi atentia spre tine ca sa vada ca te-ai schimbat total, ca nu mai esti acea fata de dinainte! funda!>?