Buna. in primul rand vreau sa te felicit pentru felul impresionant in care povestesti, ai un dar in asta si cred ca ar trebui sa profiti de asta, cred ca ai putea devenii unul dintre scriitori consacrati... ok acum referitor la relatia ta, prima data cand am citit am zis ca nu are cum sa fie adevarat nimic din ce ai scris, dar de cateva saptamani m.am convins ca dragoste poate invinge limitele normale, cele cu care suntem deja obisnuiti, in ziua de astazi fiecare baiat este obsedat de sex. deja ne este greu sa ne mai imaginam ca poate uneori lucrurile pot fi diferite, si de ce nu, noi suntem cei care se pot bucura de toata aceasta dragoste imensa.eu te sfatuiesc sa nu renunti la el pentru ca se vede ca este un baiat special.te rog sa ne scrii cat mai curand pentru ca pe mine personal m.ai captivat total si mi.ar placea sa iti pot spune mai multe daca vrei poti sa imi lasi ID... dar sa stii ca si tu pari o fata foarte speciala succes in continuare
Carla da-mi add yahoo mess : ramy_srz
Este chiar adevarat ceea ce ne spui?
Chiar par a fi vise, povesti superbe! Nu-l lasa daca este adevarat, chiar te iubeste si are dreptate daca te-a refuzat, este 1 baiat din 1000 care se gandeste ca nu esti pregatita.Majoritatea baietilor vor doar sa-si satisfaca ei hormonii! Termina! Te iubeste si nu-l lasa.Nu ma critica ca te intreb daca este adevarat
Cum am m-ai spus mereu intram sa vad daca ai continuat povestea, si nu mi-a pasat deloc daca e real sau nu tu chiar ai imaginatie si talent... te=ai gandit sa scrii o carte? sau poate merg eu prea departe. multumesc mult ca, continui povestea am sa citesc si finalul. PS: imi pare rau ca nici eu nu am putut sa mai intru pe TPU sa te urmaresc in ultima vreme am avut f multa treaba! TBX, ai citit vreo carte de a lui Mihail Drumes ti-o recomand! ( invitatie la vals si elevul Dima dintr-a saptea seamana m-au impresionat la fel de mult ca povestea ta!
Povestea ta m-a lasat fara cuvinte. Baiatu' chiar te iubeste si tine la tine foarte mult din ce ai spus. Nu-l lasa si a doua oara sa nu te mai gandesti ca te inseala. Aveti grija unu de altu. Iubiti-va mult!
beausingurlamasamea întreabă: